GOSSIP

Βγήκαν τα μαχαίρια στο ριάλιτι χορού

Βγήκαν τα μαχαίρια στο ριάλιτι χορού
Γκρίνια έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στους παίχτες του Dancing with the Stars εδώ και κάποιες μέρες...

Γκρίνια έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στους παίχτες του Dancing with the Stars εδώ και κάποιες μέρες, καθώς κάποιοι από τους διαγωνιζόμενους θεωρούν ότι αδικούνται από την κριτική επιτροπή και δεν προωθούνται όσο κάποιοι συμπαίχτες τους.

Όλη αυτή η διαδικασία έχει κουράσει ψυχολογικά κάποιους στο παιχνίδι με αποτέλεσμα να έχουν πλέον εχθρική διάθεση απέναντι σ’ αυτούς που θεωρούν ότι ευνοούνται.

Το μεγαλύτερο όμως πρόβλημα έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε δύο γυναίκες παίχτριες, οι οποίες φαίνεται να είναι αποφασισμένες να φτάσουν στα άκρα προκειμένου να κερδίσουν τις εντυπώσεις του κόσμου και της επιτροπής, κυρίως όμως να εκμεταλλευτούν την παρουσία τους στο παιχνίδι για να πουλήσουν όσο μπορούν καλύτερα τον εαυτό τους.

Η μία εξ αυτών μάλιστα, που φαίνεται να έχει καλύτερη σχέση με το κανάλι, θέλει να νιώθει πιο ασφαλής και προσπαθεί να το δείχνει, με αποτέλεσμα να εκνευρίζει τους υπόλοιπους ακόμη και στα παρασκήνια.

Ακόμη και στέλεχος του καναλιού εμφανίζεται να σχολιάζει αρνητικά την κόντρα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στους παίχτες, λέγοντας πως αν τους πάρουν είδηση θα δημιουργηθεί σάλος.

Πάντως, η αλήθεια είναι ότι μετά τη αποχώρηση του Χρανιώτη, που θεωρείτο ένα από τους καλούς χορευτές, η ομάδα των διαγωνιζόμενων πάγωσε, αφού συνειδητοποίησε για άλλη μία φορά ότι το να χορεύεις καλά δεν παίζει τελικά και μεγάλο ρόλο…