GOSSIP

Φουρέιρα για Σαμαρά: Του έστειλα selfie για να πάρει δυνάμεις (pics-vid)

Φουρέιρα για Σαμαρά: Του έστειλα selfie για να πάρει δυνάμεις (pics-vid)

Σε μία «καυτή» αποκάλυψη προχώρησε η ποπ τραγουδίστρια Ελένη Φουρέιρα για τον καλό της Γιώργο Σαμαρά. Η τραγουδίστρια παρεβρέθηκε στην εκδήλωση των βραβείων MAD (Mad Music Awards) και έκλεψε την παράσταση τόσο με την εμφάνισή της όσο και με τις δηλώσεις της.

Όπως η ίδια αποκάλυψε ο Γιώργος Σαμαράς θα την έβλεπε... Πως θα γινόταν αυτό αφού ο ποδοσφαιριστής της Εθνικής μας βρίσκεται στη Βραζιλία; Μα φυσικά μέσω της τεχνολογίας.

«Εννοείται πως θα με δει. Ξέρει ακριβώς τι φοράω. Εννοείται ότι του έστειλα selfie για να πάρει δυνάμεις» είπε στους δημοσιογράφους η Ελένη Φουρέιρα.

Ενώ όσον αφορά το θέμα ζήλιας η ίδια το ξεκαθάρισε «μου έχει εμπιστοσύνη σε αυτά που φοράω έτσι κι' αλλιώς. Όχι μωρέ δεν ζηλεύουμε. Το θέμα είναι να έχεις εμπιστοσύνη στον άλλον. Εγώ τουλάχιστον του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη, οπότε...»

Η Ελένη Φουρέιρα ρωτήθηκε και για το ενδεχόμενο απόκτησης ενός παιδιού: «Είναι το ωραιότερο πράγμα στον κόσμο να κάνεις ένα παιδί. Η μητέρα μου μου είχε πως όταν κάνεις ένα παιδί πριν από αυτό δεν ζούσες. Άρα όποτε έρθει να έρθει με το καλό. Δεν θα σκεφτώ καθόλου την καριέρα μου ή κάτι τέτοιο. Θα τα ισορροπήσω εννοείται.» απάντησε η ίδια.

Τέλος σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν ο Γιώργος Σαμαράς θα είναι ένας καλός πατέρας η απάντηση της sexy τραγουδίστριας ήταν αφοπλιστική: «Ξέρω ότι είναι ένας υπέροχος άνθρωπος».

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Διαβάστε επίσης:

Μουντιάλ 2014: Η ατάκα του Καραγκούνη που «πάγωσε» τους Έλληνες οπαδούς!

Θα τα χάσετε όταν δείτε ποιος είναι ο νέος έρωτας της Madonna (photo)