GOSSIP

Κατά μάνα, κατά κύρη - Η συναστρία Kate - William

Κατά μάνα, κατά κύρη - Η συναστρία Kate - William
Σε όλες τις ανάλογες περιπτώσεις το τίμημα της φιλοδοξίας

Το ζευγάρι Καρκίνου-Αιγόκερω θεωρείται ένα από τα «κλασσικά» στην αστρολογική επιτομή των σχέσεων, αφού και τα δύο ζώδια γνωρίζουν να ελίσσονται και να δρουν συντονισμένα στο κοινό τους πεδίο καριέρα-οικογένεια. Και όταν μάλιστα αυτή η συμβατότητα συνδυάζεται με δύο ομοζωδιακές Σελήνες και ένα τρίγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη της και τον Άρη του, τα συμπεράσματα από την συναστρία τους θα έπρεπε να είναι θετικά. Οι κοινοί τρόποι και ο συντονισμός στο «αισθάνεσθαι» και «συναισθάνεσθαι» είναι ίσως ότι το καλύτερο για την διατήρηση των ισορροπιών σε μια ανθρώπινη σχέση.

Όλα αυτά όμως, λειτουργούν πάνω σε ένα καμβά που δεν είναι και ο ιδανικότερος.
Υπερβαίνοντας την κάπως μηχανιστική ερμηνεία των όψεων και κρίνοντας κυρίως τους χαρακτήρες, φαίνεται πως η μεν Kate μπαίνοντας στο «δρόμο προς την δόξα» είναι πρόθυμη να θυσιάσει πολλά για να αποδείξει την αξιοπιστία της και να ενταχθεί με επιτυχία στο «νόμιμον και ηθικόν» του βασιλικού πρωτοκόλλου, σε αντίθεση με τον William που βλέπει τον θρόνο ως μια λαμπρή ευκαιρία ικανοποίησης κάθε βίτσιου.

Έχουμε δηλαδή μια ανισοτιμία στόχων, προθέσεων και βέβαια προσωπικοτήτων, κάτι που πρακτικά θα λειτουργήσει κυρίως σε βάρος της Kate, ιδιαίτερα αν κάποια στιγμή κουραστεί να παίζει το ρόλο της καλής και υπάκουης συζύγου.

Αυτό ενισχύεται και από το ότι ο Ήλιος και η Σελήνη της Kate σχηματίζουν τετράγωνα με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα της αλλά και με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα του William. Για μένα, ακόμη και η απόφαση της να παντρευτεί τον πρίγκιπα είναι κατά κάποιο τρόπο κατευθυνόμενη και μόνον κατά το ήμισυ δική της. Είτε η οικογένεια της, είτε άλλοι λόγοι υπαγόρευσαν εξ αρχής αυτόν τον έρωτα. Αλλά και αν δούμε την σχέση στην εξέλιξη της, αν μη τι άλλο, τα πειθαναγκαστικά σύνδρομα και τα παιχνίδια εξουσίας αναμένεται να είναι εξοντωτικά, τόσο από ψυχολογική, όσο και από μια καθαρά πρακτική πλευρά.

Περισσότερα στο www.astrology.gr