GOSSIP

Βουλευτής και λαϊκή τραγουδίστρια ζουν τον μεγάλο έρωτα

Βουλευτής και λαϊκή τραγουδίστρια ζουν τον μεγάλο έρωτα
Είναι και οι δύο πολύ προβεβλημένοι, ο καθένας στον τομέα του και ζουν τον απόλυτο έρωτα...

Είναι και οι δύο πολύ προβεβλημένοι, ο καθένας στον τομέα του και ζουν τον απόλυτο έρωτα.

Αυτός είναι μεγαλοστέλεχος κόμματος εξουσίας, πρώην υπουργός σε νευραλγικά πόστα. Εκείνη από τις πιο γνωστές λαϊκές τραγουδίστριες και αγαπημένη των gossip στηλών, καθώς φροντίζει να τις τροφοδοτεί με τους κατά καιρούς έρωτές της, αλλά και με τον διάσημο χωρισμό της από τον άνθρωπο που είχε μοιραστεί μαζί του σημαντικά χρόνια της ζωής της.

Με τον πρώην υπουργό γνωρίστηκαν πριν από 6 μήνες και από τότε έχουν γίνει αχώριστοι.

Ο πολιτικός μάλιστα, ο οποίος είναι γνωστός για την λατρεία του στο γυναικείο φύλο, έχει αλλάξει τελείως τις συνήθειές του εξαιτίας αυτής της σχέσης.

Πρόσφατα ταξίδεψε με την αγαπημένη του στο εξωτερικό, όπου έμειναν αρκετές μέρες λόγω των δικών της καλλιτεχνικών υποχρεώσεων.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του newsbomb μάλιστα, δεν βγήκαν καθόλου από το ξενοδοχείο, στο οποίο διέμεναν, παρά μόνο για φαγητό και για ότι είχε να κάνει με τις επαγγελματικές δραστηριότητες της τραγουδίστριας.

Οι πληροφορίες λένε ακόμη ότι μετά από κάθε σύσκεψη στα γραφεία του κόμματός του, τρέχει να συναντήσει με αγωνία και να ζήσει μαζί της όσο πιο πολλές ώρες μπορεί.

Το ζευγάρι πάντως προσέχει τις κινήσεις του αφού θέλει πάση θυσία να κρατήσει τη σχέση μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Γιατί μπορεί η τραγουδίστρια να πλέει σε πελάγη ευτυχίας, ο πρώην υπουργός όμως ζει ένα Γολγοθά, καθώς η σύζυγός του έχει αντιληφθεί την εξωσυζυγική σχέση του.