GOSSIP

Mommyrexics: Έγκυοι μεγέθους XS

Mommyrexics: Έγκυοι μεγέθους XS
Η νέα τάση που πάει να περάσει το Hollywood, ίσως θα έπρεπε να περάσει πρώτα από ένα τεστ υγείας – αλλά και ηθικής...

Η μανία για τέλειο σώμα που πλησιάζει, αν όχι τηρεί ευλαβικά, τις αναλογίες μοντέλων, είναι γνωστή εδώ και χρόνια στον πλανήτη Hollywood και πέρασε μέσω των celebrities και στον απλό κόσμο και κυρίως στις γυναίκες. Οι εξαντλητικές δίαιτες, τα πολύωρα προγράμματα γυμναστικής, οι βιολογικές τροφές, τα ακραία tricks αδυνατίσματος σε χρόνο dt και ότι άλλο έφερε μαζί της αυτή η μανία έχουν γίνει πλέον, καλώς ή κακώς, κομμάτι της ζωής μας.

Τελευταία, όμως, αυτή η τάση έχει αρχίσει να εφαρμόζεται από τις γυναίκες και σε μια πολύ σημαντική και ιδιαίτερη περίοδο της ζωής τους, την περίοδο της εγκυμοσύνης. Πλέον οι περισσότερες celebrities, αντί να τρώνε για δύο όταν περιμένουν παιδί, τρώνε μετά βίας για έναν, με αποτέλεσμα να ψάχνουμε να βρούμε τις κοιλιές τους, ακόμα και όταν βρίσκονται στον έκτο, τον έβδομο, τον όγδοο μήνα. Ή μάλλον, τις κοιλιές τις βλέπουμε. Το υπόλοιπο σώμα είναι αυτό που οδεύει προς την εξαΰλωση.

Το νέο αυτό trend ξεκίνησαν μαμάδες όπως οι Rachel Zoe, Bethenny Frankel και, φυσικά, Victoria Beckham, οι οποίες πάλεψαν με νύχια και με δόντια για να μην αποκτήσουν ούτε περιττό γραμμάριο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους, δημιουργώντας επάξια το «κίνημα» των Mommyrexics, των ανορεξικών δηλαδή μαμάδων.

Περισσότερα στο Queen.gr