GOSSIP

Ένα σέξι αντισυμβατικό ζευγάρι: Ο γαμπρός 51, η νύφη …16!

Ένα σέξι αντισυμβατικό ζευγάρι: Ο γαμπρός 51, η νύφη …16!

Ποιος είπε ότι ο έρωτας κοιτά χρόνια! Στη περίπτωση όμως του Doug Hutchison και της Courtney Stodden μιλάμε για δεκαετίες… Εκείνος δηλαδή διανύει ήδη την πέμπτη δεκαετία της ζωής του ενώ εκείνη με τη …βία τη δεύτερη. Το ηλικιακό χάσμα των 35 χρόνων ωστόσο όχι μόνο δεν τους πτοεί, αλλά φαίνεται ότι το διασκεδάζουν…

Ο χολιγουντιανός ηθοποιός Doug Hutchison 51 ετών και η μόλις 16χρονη σύζυγός του, η wannabe ηθοποιός Courtney Stodden αποκάλυψαν σε αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο τα «βρώμικα» μυστικά τους.

«Είναι … ‘τίγρης’ στο κρεβάτι», δήλωσε ευθαρσώς η ανήλικη πλην σέξι ξανθιά με πληθωρικά …προσόντα! Η απάντηση του ηθοποιού-έχει γίνει γνωστός για τη συμμετοχή του στη ταινία «Πράσινο μίλι», στο πλευρό του Tom Hanks-, «έσκασε» σαν φωτοβολίδα: «Θα ήθελα η Courtney να ήταν παρθένα τη νύχτα του γάμου μας! Αλλά δεν πειράζει».

Η γνωριμία του ζευγαριού έγινε μέσω διαδικτύου, όταν η νύφη θέλησε να παρακολουθήσει on line μαθήματα υποκριτικής στη σχολή του μέλλοντα συζύγου της.

«Έχουμε γίνει το πιο αντισυμβατικό ζευγάρι στο κόσμο!» δηλώνει ο Hutchison ενώ υπερασπίζεται την νεαρή αγαπημένη του στις φήμες που την θέλουν «πλαστική»: «Η Courtney δεν είναι ψεύτικη.

Λένε ότι είναι μια πλαστική μπάρμπι: ψεύτικα στήθη, ψεύτικα χείλη, πλαστική μύτη… Αλλά μόνο ο Θεός είναι ο πλαστικός χειρούργος».
Ο γάμος τους τελέστηκε στις 21 Ιουνίου στο Λας Βέγκας, σε μια εξτρα-σπέσιαλ τελετή! Άντε και καλούς απογόνους…