GOSSIP

Το σπίτι του Μάικλ Τζάκσον

Το σπίτι του Μάικλ Τζάκσον

Δεν είναι αυτό που φαντάζεστε. Αν και μοιάζει περισσότερο με πολυτελές ξενοδοχείο κάπου στη Βρετανία, είναι το σπίτι του Βασιλιά της ποπ Μάικλ Τζάκσον, στο Holmby Hills του Λος 'Αντζελες.

Τοίχοι «ντυμένοι» με ξύλινη επένδυση, δερμάτινες πολυθρόνες και ανατολίτικα χαλιά είναι μόνο μερικά από τα αυτά που συνθέτουν το παλιομοδίτικο ντεκόρ του σπιτιού, στο οποίο και πέθανε ο Μάικλ Τζάκσον, τον Ιούνιο του 2009.

mic

Στην ιδιωτική αίθουσα κινηματογράφου, υπάρχουν κόκκινα χαλιά και σειρές βελούδινων καναπέδων, ενώ το ταβάνι είναι βαμμένο στο μπλε του ουρανού.

Το μπάνιο είναι κατασκευασμένο από μάρμαρο και ξύλο, ενώ ένας πολυέλαιος κρέμεται πάνω από την μπανιέρα και τα παράθυρα κοσμούν μεταξωτές κουρτίνες.

Κυρίαρχο κομμάτι το σκαλιστό πιάνο με ουρά του 19ου αιώνα, ενώ στις φωτογραφίες υπάρχει και το κρεβάτι όπου ο Μάικλ Τζάκσον έζησε τις τελευταίες του στιγμές.

Στους τοίχους κρέμονται πίνακες, αλλά με δεδομένη την οικονομική κατάσταση του Βασιλιά της ποπ, λίγο πριν πεθάνει, πρόκειται για πιστά αντίγραφα κι όχι για αυθεντικούς.

Στους εξωτερικούς χώρους, η πισίνα του σπιτιού χωρίς ιδιαίτερο διάκοσμο, μόνο με ένα διάδρομο από πέτρες και δέντρα.

Οι φωτογραφίες από το σπίτι του Μάικλ Τζάκσον δόθηκαν στη δημοσιότητα εν όψει μιας δημοπρασία τέχνης και επίπλωσης που θα γίνει τον επόμενο μήνα.