ΓΥΝΑΙΚΑ

Άσε κάτω τη μαϊμού, δαγκώνει

Άσε κάτω τη μαϊμού, δαγκώνει
Η Νέα Υόρκη προτάσει τα στήθη της ενάντια στις απομιμήσεις.

Μπορεί στους αθηναϊκούς δρόμους να έχουμε συνηθίσει το θέαμα των οικονομικών μεταναστών που εμπορεύονται απομιμήσεις δερμάτινων ειδών γνωστών οίκων όπως για παράδειγμα της εταιρείας Louis Vuiton, στη Νέα Υόρκη όμως δεν πρόκειται να το ανεχτούν για πολύ.

Ήδη θεσπίζεται ειδικός νόμος σύμφωνα με τον οποίο όποιος καταναλωτής υποκύπτει στην αγορά οποιουδήποτε παράνομου και λαθραίου προϊόντος από αυτά που πωλούνται στην οδό Canal θα αναγκάζεται να καταβάλλει το πρόστιμο των $1000 ή θα αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης ενός έτους.

Μήπως να ξεκινούσε και στη χώρα μας κάτι αντίστοιχο προκειμένου να σταματήσει το παρα- εμπόριο και η ανεξέλεγκτη κυκλοφορία απομιμήσεων στην αγορά; Μπορεί οι τιμές να είναι υπερβολικά οικονομικές σε σχέση με τα πραγματικά, original προϊόντα αλλά καλύτερα εάν κάποιος δε μπορεί να αγοράσει κάτι να διαλέγει κάτι διαφορετικό, πιο κοντά στα γούστα του και στις δυνατότητές του.

Ωραίες οι τσάντες των επώνυμων οίκων που στοιχίζουν μερικά χιλιάδες ευρώ, αλλά εμείς θα συνιστούσαμε εύκολα, απλά κομμάτια που μπορείτε να χαρείτε καθημερινά χωρίς το άγχος της φθοράς και της κλοπής κάποιου αντικειμένου που έχετε χρυσοπληρώσει.

Άλλωστε η μόδα ανανεώνεται συνεχώς, οπότε αν το καλοσκεφτείτε δεν έχει νόημα να επενδύσετε σε κάτι που θα πάψει να θεωρείται trend μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.


Και μην ξεχνάτε, οι μαϊμούδες σκοτώνουν τη μόδα!

Πηγή: queen.gr