ΚΑΙΡΟΣ

Κακοκαιρία: Δείτε σε ποιες πόλεις θα χιονίσει τις επόμενες μέρες

Κακοκαιρία: Δείτε σε ποιες πόλεις θα χιονίσει τις επόμενες μέρες

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Χαμηλές θερμοκρασίες, βροχές, καταιγίδες και χιόνια θα «ντύσουν» το σκηνικό της εβδομάδας που έρχεται!

Από σήμερα, Σάββατο θα χτυπήσει η κακοκαιρία διαρκείας, η οποία θα συνεχιστεί έως και τα μέσα της νέας εβδομάδας. Η ΕΜΥ έχει εκδώσει έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού για σήμερα, με κύρια χαρακτηριστικά τις κατά τόπου ισχυρές βροχές και τις καταιγίδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ

Πού θα χιονίσει

Ο χιονιάς θα επισκεφτεί τη χώρα την Τρίτη 29 Νοεμβρίου, συγκεκριμένα θα πέσουν πυκνά χιόνια στα πεδινά αλλά και παραθαλάσσια τμήματα των νομών Έβρου, Ροδόπης, Ξάνθης, Δράμας, Σερρών, Καβάλας, Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Κιλκίς, Πέλλας, Ημαθίας, Πιερίας, Καστοριάς, Φλώρινας, Γρεβενών, Κοζάνη και Ιωαννίνων, καθώς και σε ορεινά και ημιορεινά τμήματα άνω των 400-600 μέτρων των νομών Άρτας, Τρικάλων, Καρδίτσας, Λάρισας, Μαγνησίας, Ευρυτανίας, Φωκίδας, Φθιώτιδας, Εύβοιας, Βοιωτίας, Αττικής και Αρκαδίας.

Την Τετάρτη οι χιονοπτώσεις πλέον θα εντοπίζονται με μικρότερη, όμως ένταση και σε πεδινά τμήματα της κεντρικής Ελλάδας και κυρίως της ανατολικής Στερεάς Ελλάδας. Την Τρίτη ίσως η χιονόπτωση στην πόλη της Θεσσαλονίκης να έχει αρκετά μεγάλη ένταση τις πρωινές ώρες και για λίγες ώρες.

Σχετικές ειδήσεις