ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός: Σφοδρή χιονόπτωση και στη Λαμία-Η θερμοκρασία στους -6 βαθμούς (pics)

Καιρός: Σφοδρή χιονόπτωση και στη Λαμία-Η θερμοκρασία στους -6 βαθμούς (pics)

Σε κλοιό κακοκαιρίας βρίσκεται και η Φθιώτιδα, όπου σφοδρή χιονόπτωση πλήττει την περιοχή, ενώ ο υδράργυρος έπεσε στους -6 βαθμούς Κελσίου.

Οι χαμηλές θερμοκαρσίες θα συνεχιστούν το επόμενο 48ωρο, μέχρι και την Πρωτοχρονιά, γι΄αυτό χρειάζεται ιδιάτερη προσοχή από τους οδηγούς στους δρόμους, εντός και εκτός πόλης. Στο δρόμο Λαμίας - Δομοκού οι αλατιέρες έχουν πιάσει ήδη δουλειά, ενώ οι οδηγοί θα πρέπει να προσέχουν ιδιαίτερα από το 9ο έως το 16ο χλμ, όπου η χιονόπτωση είναι πιο έντονη. Χιονίζει επίσης προς Μπράλο και Καρπενήσι, από τον Τυμφρηστό και πάνω, χωρίς όμως να υπάρχουν προβλήματα στο οδικό δίκτυο.

Σύμφωνα με το Lamiareport, τις επόμενες ώρες και μέχρι το πρωί της Τετάρτης τα φαινόμενα θα ενταθούν και πολλές περιοχές της Φθιώτιδας θα ντυθούν στα λευκά. Σε ημιορεινές περιοχές του νομού το χιόνι θα ξεπεράσει τους 30 πόντους, ενώ δύσκολη θα είναι η πρόσβαση στα ορεινά χωριά της Φθιώτιδας.

Αρκετό χιόνι θα πέσει και στην ανατολική Φθιώτιδα και ειδικότερα στις πιο ορεινές περιοχές, στο κομμάτι μετά τις Ράχες, προς Σπαρτιά, Μύλοι και Πελασγία.

Ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο twitter @newsbombgr
Κάντε like και ακολουθήστε μας στο facebook.com/newsbombgr

Σχετικές ειδήσεις