ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός και πάλι για βουτιές ή θα μας χαλάσει τα σχέδια ο… καιρός;

Καιρός και πάλι για βουτιές ή θα μας χαλάσει τα σχέδια ο… καιρός;

Τι καιρό θα κάνει τις επόμενες ημέρες; Πότε και πού θα βρέξει; Δείτε αναλυτικα την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ).

Γενικά αίθριος αναμένεται αύριο, Πέμπτη (07/07/2016) ο καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Τοπικές νεφώσεις θα σημειωθούν στην ανατολική ηπειρωτική χώρα και πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και βαθμιαία στα ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση από το βράδυ. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και πρόσκαιρα 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 23 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και πρόσκαιρα μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 19 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

νησιά Ιόνιου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά με πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τοπικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στην Πελοπόννησο. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και βαθμιαία στα ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
Ο καιρός γενικά αίθριος. Οι άνεμοι βόρειοι 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 23 έως 30 βαθμούς Κελσίου και στην Κρήτη τοπικά έως 32 βαθμούς Κελσίου.

νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Γενικά αίθριος. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 24 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Την Παρασκευή (08-07) ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωινές ώρες στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θεσσαλία και τις Σποράδες και τις απογευματινές ώρες στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Το Σάββατο (09-07), την Κυριακή (10-07), τη Δευτέρα (11-07) και την Τρίτη (12-07) ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Σχετικές ειδήσεις