ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός: Ανάσα δροσιάς και σήμερα – Θα βρέξει το Σαββατοκύριακο;

Καιρός: Ανάσα δροσιάς και σήμερα – Θα βρέξει το Σαββατοκύριακο;

Καλός αναμένεται ο καιρός τόσο σήμερα, όσο και τις επόμενες ημέρες – Δείτε τι καιρό θα κάνει το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με την πρόβλεψη της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ).

Αναλυτικά, σήμερα, Πέμπτη (21-07) ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις στο Αιγαίο 5 με 6 και πρόσκαιρα την ήμερα τοπικά 7 μποφόρ. Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας στα δυτικά και βόρεια.

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι αρχικά βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία νότιοι με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία από 20 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις κυρίως στις ανατολικές περιοχές και υπάρχει πιθανότητα σποραδικών βροχών στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στην κεντρική Μακεδονία τοπικά βόρειοι με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία από 17 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

νησιά Ιόνιου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά ορεινά. Οι άνεμοι αρχικά ασθενείς και βαθμιαία δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και από το απόγευμα στο ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 17 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες παροδικές νεφώσεις στα ορεινά. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 18 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
Γενικά αίθριος. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 21 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Στην Κρήτη τοπικά έως 30 βαθμούς κελσίου.

νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Ο καιρός γενικά αίθριος. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και στα νότια τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 21 έως 30 και στα Δωδεκάνησα μέχρι 33 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο, Παρασκευή (22-07) ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε άνοδο στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά.

Το Σάββατο (23-07) ο καιρός γενικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Την Κυριακή (24-07) ο καιρός γενικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο 4 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.

Σχετικές ειδήσεις