ΚΑΙΡΟΣ

Καθαρά Δευτέρα καιρός – Με βροχές θα κάνουμε κούλουμα: Δείτε πού χρειάζεται… ομπρέλες

Καθαρά Δευτέρα καιρός – Με βροχές θα κάνουμε κούλουμα: Δείτε πού χρειάζεται… ομπρέλες

Καιρός Καθαράς Δευτέρας 2017 – «Μούσκεμα» φαίνεται πως θα μας τα κάνει ο καιρός σήμερα, Καθαρά Δευτέρα – Δείτε σε ποιες περιοχές θα βρέξει, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Άστατος ο καιρός σήμερα, Καθαρά Δευτέρα, σε όλη τη χώρα. Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες, με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών. Σταδιακή βελτίωση από αργά το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών. Βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι ασθενείς. Η θερμοκρασία από 09 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές που βαθμιαία θα σταματήσουν και από το απόγευμα ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι ασθενείς μεταβλητοί. Η θερμοκρασία από 06 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Νεφώσεις αυξημένες κατά περιόδους με τοπικές βροχές κυρίως στα νότια, όπου είναι πιθανό να εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες. Σταδιακή βελτίωση από αργά το απόγευμα. Οι άνεμοι ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 5 και στο Ιόνιο 6 μποφόρ που βαθμιαία θα εξασθενήσουν και θα γίνουν βορειοδυτικοί. Η θερμοκρασία από 10 ως 19 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές και στη νότια Πελοπόννησο πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Σταδιακή βελτίωση το απόγευμα από τα βόρεια. Οι άνεμοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα νότια τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 09 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
Νεφώσεις αυξημένες στα νότια με τοπικές βροχές κυρίως στην Κρήτη, όπου υπάρχει πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανώς στα νότια το πρωί μεμονωμένες καταιγίδες. Από το απόγευμα οι βροχές στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου βαθμιαία θα σταματήσουν. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ που βαθμιαία θα γίνουν βόρειοι με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Για αύριο, Τρίτη (28/02) στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις, οι οποίες στα δυτικά κατά τόπους αργά το βράδυ θα αυξηθούν. Το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και βαθμιαία στα δυτικά και βόρεια νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο.

Σχετικές ειδήσεις