ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός Αγίου Πνεύματος- Η ΕΜΥ προειδοποιεί: Σε αυτές τις περιοχές θα εκδηλωθούν καταιγίδες

Καιρός Αγίου Πνεύματος- Η ΕΜΥ προειδοποιεί: Σε αυτές τις περιοχές θα εκδηλωθούν καταιγίδες

Καιρός Αγίου Πνεύματος: Άστατος θα είναι ο καιρόςσήμερα, Δευτέρα, Αγίου Πνεύματος – Πού και πότε θα βρέξει – Σε ποιες περιοχές θα εκδηλωθούν καταιγίδες – Με τι καιρό θα επιστρέψουν στα μεγάλα αστικά κέντρα οι εκδρομείς του τριημέρου.

Τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες αναμένεται να σημειωθούν το μεσημέρι και το απόγευμα του Αγίου Πνεύματος στα ηπειρωτικά κυρίως ορεινά. Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στο Αιγαίο 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις θα σημειωθούν το μεσημέρι και το απόγευμα κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 πρόσκαιρα στα ανατολικά βόρειοι έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να σημειωθούν λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες το μεσημέρι και το απόγευμα με τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 17 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες το μεσημέρι και το απόγευμα με τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά της Μακεδονίας. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 14 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες το μεσημέρι και το απόγευμα με τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά της Ηπείρου. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 14 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Γενικά αίθριος ο καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά με τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 13 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
Ο καιρός γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα ορεινά της Κρήτης. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 17 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες το μεσημέρι και το απόγευμα με πιθανότητα τοπικών βροχών. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου.