ΕΛΛΑΔΑ

Μετ’ εμποδίων οι μετακινήσεις με τα Μέσα Μεταφοράς

Μετ’ εμποδίων οι μετακινήσεις  με τα Μέσα Μεταφοράς

Μεγάλη ταλαιπωρία αναμένεται σήμερα για όσους επιλέξουν να κινηθούν με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς λόγω της 24ωρης απεργίας ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, που φέρνει αλλαγές στα δρομολόγια των ΜΜΜ.

Συγκεκριμένα, μετρό, ηλεκτρικός σιδηρόδρομος και τραμ, θα κινηθούν μεταξύ 10:00-17:00. έτσι ώστε να εξυπηρετηθούν οι εργαζόμενοι που θέλουν να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο και στην πορεία που διοργανώνουν στις 11 το πρωί ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

Με στάσεις εργασίας, θα συμμετάσχουν σήμερα στην απεργία οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία και τα τρόλει. Αναλυτικά, τα λεωφορεία θα κινηθούν κανονικά από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, ενώ τα τρόλεϊ θα κινηθούν κανονικά από τις 8 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

Aκινητοποιημένα θα μείνουν όλο το 24ωρο τα τρένα του ΟΣΕ και ο Προαστιακός, ενώ λόγω της απεργίας οι συρμοί του μετρό στη γραμμή Αιγάλεω- Αεροδρόμιο, θα τερματίζουν στο σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας.

Τέλος, από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ ανακοινώθηκε ότι εξαιτίας της 24ωρης απεργίας στην οποία συμμετέχει και η ΠΟΣ δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο των τρένων της εταιρείας.