ΕΛΛΑΔΑ

Αυτοπυροβολήθηκε 70χρονος στην Καβάλα

Αυτοπυροβολήθηκε 70χρονος στην Καβάλα

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Καβάλας με την είδησης της αυτοκτονίας ενός 70χρονου άνδρα χθες το βράδυ.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στην γειτονιά των Πεντακοσίων, με παρόμοιο τόπο όπως και ο 77χρονος Δημήτρης Χριστούλιας στην πλατεία Συντάγματος, ο 70χρονος αυτόχειρας, αυτοπυροβολήθηκε με κυνηγετική καραμπίνα στη θωρακική περιοχή μεταξύ κοιλιακής χώρας, δεξιού πνεύμονα και καρδιάς, ο θάνατος ήταν ακαριαίος.

Ο ηλικιωμένος άνδρας ήταν γνωστός για την κοινωνική και εθελοντική του δράση, μιας και διετέλεσε επί σειρά ετών πρόεδρος του Συλλόγου Αιμοδοτών Καβάλας.

Όπως έγινε γνωστό, ο 70χρονος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, ενώ στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρείο με συμπτώματα κατάθλιψης, σύμφωνα με το videotex.gr.

Μάλιστα, φεύγοντας από το σπίτι του χθες το απόγευμα, με προορισμό το Άλσος των Πεντακοσίων, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή, άφησε ένα ιδιόγραφο σημείωμα, στο οποίο έγραψε τα εξής:

Προτιμώ να πεθάνω από τον εγκλεισμό στο ψυχιατρείο. Ευχαριστώ όσους με στήριξαν, τα παιδιά μου, την γυναίκα μου, τα αδέρφια μου. Να μου φυλάτε τα 5 εγγόνια μου, τα οποία λατρεύω. Συγνώμη αλλά δεν αντέχω άλλο.