ΕΛΛΑΔΑ

Στον ανακριτή η Αρετή Τσοχατζοπούλου

Στον ανακριτή η Αρετή Τσοχατζοπούλου

Ενώπιον του ανακριτή Γαβριήλ Μαλλή, βρέθηκε η Αρετή Τσοχατζοπούλου, κόρη του πρώην υπουργού, Άκη Τσοχατζόπουλου.

Η κ. Τσοχατζοπούλου, που κατηγορείται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, παρέδωσε στον ανακριτή απολογητικό υπόμνημα, με το οποίο αρνείται κάθε σχέση της με εξωχώριες εταιρείες, μέσω των οποίων αγόρασε το διαμέρισμα επί της οδού Δεινοκράτους.

Σύμφωνα με το πόρισμα του εισαγγελέα, η κ. Τσοχατζοπούλου, σε συνεργασία με τον συγκατηγορούμενό της, Αστέριο Οικονομίδη, αγόρασε στις 25 Μαΐου 2006 διαμέρισμα στο Κολωνάκι, 402 τ.μ, μέσω κατάρτισης εικονικού συμβολαίου. Πωλητής ήταν μια εξωχώρια εταιρία, με πραγματικό δικαιούχο τον κ. Τσοχατζόπουλο.

Ο ποινικολόγος και συνήγορος υπεράσπισης της κ. Αρετής Τσοχατζοπούλου, κ. Μιχάλης Δημητρακόπουλος, έδωσε το στίγμα της υπερασπιστικής γραμμής που θα ακολουθήσει, υποστηρίζοντας ότι η εντολέας του δεν έχει καμία σχέση με εξωχώριες εταιρείες κι ότι το διαμέρισμα επί της οδού Δεινοκράτους, το αγόρασε με λεφτά από την εργασία της

Αύριο Παρασκευή αναμένεται να απολογηθεί και η σύζυγος του πρώην υπουργού, Βίκυ Σταμάτη, η οποία ζήτησε νέα προθεσμία που δεν της χορηγήθηκε.

Διαβάστε επίσης:

Απολογούνται Βίκυ Σταμάτη, Αρετή Τσοχατζοπούλου