ΕΛΛΑΔΑ

«Πώς θα μεγαλώσει η Αρετή τα τρία ανήλικα παιδιά της;»

«Πώς θα μεγαλώσει η Αρετή τα τρία ανήλικα παιδιά της;»

Η Αρετή Τσοχατζοπούλου προφυλακίστηκε γιατί έκανε το λάθος να είναι η κόρη του Άκη Τσοχατζόπουλου, υποστήριξε ο συνήγορος υπεράσπισής της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Λίγο μετά την απόφαση του ανακριτή να δείξει στην κ. Τσοχατζοπούλου το δρόμο προς τις φυλακές, ο δικηγόρος της, υπενθύμισε ότι η εντολέας του είναι «μητέρα τριών ανήλικων παιδιών, 4,5 και 14 ετών και δεν έχει σύζυγο για να τα συντηρήσει», κάτι που τον έκανε να διερωτηθεί «πώς θα μεγαλώσουν αυτά τα παιδιά;». Μάλιστα, η δήλωσή του προκάλεσε την έντονη αντίδραση των παριστάμενων πολιτών, που φώναζαν «και τα δικά μας παιδιά πώς μεγαλώνουν; Μέσα οι κλέφτες».

Επίσης, υποστήριξε ότι το σκεπτικό του ανακριτή ότι η πελάτης του είναι ύποπτη φυγής επειδή έχει γερμανικό διαβατήριο «μόνο γέλωτα» προκαλεί.

«Ο ανακριτής της υπόθεσης άφησε ελεύθερους χθες τους χρηματιστές από τους οποίους διακινούνταν τα εκατομμύρια μέσω των εξωχώριων εταιριών. Και διέταξε την προσωρινή κράτηση της Αρετής, επειδή κάνει το λάθος να είναι η κόρη του Άκη Τσοχατζόπουλου. Υπάρχουν στοιχεία τα οποία και προσκομίσαμε που δείχνουν ότι το ακίνητο της Δεινοκράτους αγοράστηκε με χρήματα από πώληση άλλου ακινήτου και δηλώθηκαν στο «πόθεν έσχες». Καμία σκιά δεν έμεινε στην υπόθεση. Ο ανακριτής την έκρινε ύποπτη φυγής, επειδή έχει γερμανικό διαβατήριο, δικαιολογίες που μόνο γέλωτα προκαλούν. Η κ. Τσοχατζοπούλου είναι μητέρα τριών ανηλίκων παιδιών, 4,5 και 14 ετών, και δεν έχει σύζυγο να τα συντηρήσει. Πώς θα μεγαλώσουν αυτά τα παιδιά;», δήλωσε αναλυτικά ο κ. Δημητρακόπουλος.

Διαβάστε επίσης:

Προφυλακίστηκε η Αρετή Τσοχατζοπούλου