ΕΛΛΑΔΑ

Νέα επεισόδια στην Πάτρα (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Νέα επεισόδια στην Πάτρα (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Άλλη μία νύχτα έντασης στην Πάτρα.

Βόμβες μολότοφ, καδρόνια, ρόπαλα, φωτοβολίδες, φωτιές και δακρυγόνα «ντύνουν» το σκηνικό στην Ακτή Δυμαίων, στο ύψος της Πειραϊκής Πατραϊκής.

Αυτήν την ώρα επικρατεί ένταση στο ύψος κοντά του ποτομού Γλαύκου, περίπου σε απόσταση 200 μέτρων από την Πειραϊκή Πατραϊκή. Ομάδα ατόμων έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους με κράνη και κουκούλες πετούν βόμβες μολότοφ και φωτοβολίες σε διμοιρίες των ΜΑΤ. Την ίδια στιγμή έχουν στήσει πύρινα οδοφράγματα. Εκτεταμένη για άλλη μία φορά χρήση χημικών από τους Αστυνομικούς που προσπαθούν να τους απωθήσουν.

Τα πρώτα επεισόδια μεταξύ κρανιοφόρων και αστυνομικών σημειώθηκαν γύρω στις 21:30. Ακολούθησε ανθρωποκυνηγητό στους γύρω δρόμους.

"Δεν σχετίζονται τα επεισόδια με μέλη της Χρυσής Αυγής"

Η Αστυνομία δεν έχει ακόμα στα χέρια της πληροφορίες για το ποιοι κρύβονται πίσω από τα επεισόδια. Από την πλευρά τους τα μέλη της Χρυσής Αυγής διαβεβαιώνουν ότι δεν έχουν καμία σχέση με τις σημερινές επιθέσεις. Μάλιστα, έχουν λάβει απόφαση να συμμετέχουν στα επεισόδια.

Φόβοι για "χτύπημα" στο 4 Αστυνομικό Τμήμα

Νωρίτερα υπήρξαν φόβοι, καθώς μέλη της ομάδας που επιθέκε στους άνδρες της Αστυνομίας κατευθύνθηκαν προς το 4ο Αστυνομικό Τμήμα.

Πηγή φωτογραφιών: Patratimes.gr, Thebest.gr

Διαβάστε επίσης: Πάτρα: Ξεκίνησε η συγκέντρωση των κατοίκων

Εκρηκτική η κατάσταση στην Πάτρα