ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ στα Χανιά: Ανήλικη βίωνε το δράμα στα χέρια του πατριού της

Σοκ στα Χανιά: Ανήλικη βίωνε το δράμα στα χέρια του πατριού της

Μια συγκλονιστική περίπτωση κακοποίησης ανήλικης αποκαλύφτηκε το απόγευμα της Τρίτης στα Χανιά, με θύμα ένα 9χρονο κορίτσι από τη Ρωσία που ζει τον εφιάλτη στα χέρια του αδίστακτου πατριού της, ο οποίος και συνελήφθη για τις αποτρόπαιες πράξεις του.

Χθες για άλλη μια φορά ο 43χρονος πατριός, ο οποίος είναι Έλληνας, ξέσπασε πάνω στο άτυχο κορίτσι προκαλώντας του τόσο βαριά τραύματα που κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται ακόμα.

Οι γείτονες που άκουσαν τις φωνές και τα κλάματα της ανήλικης ειδοποίησαν τις αρχές και ο πατέρας συνελήφθη χωρίς να προβάλει καμία αντίσταση.

Όπως έγινε γνωστό, ο πατριός κακοποιούσε άγρια με διάφορα αντικείμενα και συστηματικά την 9χρονη ενώ τα σημάδια στο κορμάκι της μαρτυρούσαν το δράμα που κρύβοταν πίσω από τις κλειστές πόρτες του σπιτιού στη Χαλέπα, όπου ζει η οικογένειά της.

Η Διευθύντρια του σχολείου μάλιστα όπου πηγαίνει το άτυχο κορίτσι είχε αντιληφθεί τι συμβαίνει και είχε απευθυνθεί στην Πρόνοια ενώ είχε ξεκαθαρίσει στον πατριό ότι αν δεν συμμορφωθεί θα αναγκαστεί να λάβει πιο δραστικά μέτρα.

Τίποτα όμως δεν φάνηκε να μπορεί να σταματήσει τη βαναυσότητα του 43χρονου.

Χθες οι γείτονες αποφάσισαν να δώσουν ένα τέλος στο μαρτύριο της 9χρονης καθώς η μητέρα είχε πέσει και η ίδια θύμα της τρομοκρατίας του 43χρονου και δεν αντιδρούσε στα όσα συνέβαιναν στο σπίτι της.

Οι γιατροί στο Νοσοκομείο Χανίων προσπαθούν να φροντίσουν τις κακώσεις και τις πληγές στο σώμα της ανήλικης ενώ ειδικοί ψυχολόγοι έχουν αναλάβει το ακόμα πιο δύσκολο έργο να επουλώσουν τις πληγές στην ψυχή του.

Ο αδίστακτος πατριός θα κληθεί, έστω και καθυστερημένα, να αντιμετωπίσει την Δικαιοσύνη και να απολογηθεί για τις πράξεις του.