ΕΛΛΑΔΑ

BAZAAR Αγάπης Χριστούγεννα 2012

BAZAAR Αγάπης Χριστούγεννα 2012

3Ο VINTAGE-POP BAZAAR

Πριν δύο χρόνια ξεκίνησε πειραματικά και πέτυχε. Πέρυσι συνεχίσαμε δυναμικά και έπιασε. Εφέτος πάμε για το 3 στα 3.

Η προσφορά στον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη, δεν έχει όρια και με αυτό το μότο, εμείς αποφασίσαμε για τρίτη συνεχή χρονιά, παρά την κρίση, να δώσουμε μία ανάσα (οικονομική και ψυχολογική) στα παιδιά που φιλοξενούνται στο Κ.Α.Α.Π.Β. (ΠΙΚΠΑ ΒΟΥΛΑΣ)

Παράλληλα φιλοδοξούμε να κάνουμε χαρούμενους και όσους συμμετέχουν σε αυτή μας τη προσπάθεια αποκτώντας σε πολύ χαμηλές τιμές επώνυμα είδη ένδυσης, σπιτιού και ψυχαγωγίας.

Από το Bazaar δεν θα λείπουν οι εκπλήξεις με όμορφα δώρα που θα αποκτήσουν ορισμένοι από τους ενεργά παρευρισκόμενους. Δώρα που μπορούν να αξιοποιήσουν άντρες και γυναίκες στη κλινική Beverly Hills Γλυφάδας, συνεδρίες εκγύμνασης με την Κα. Ελένη Πετρουλάκη αλλά και στο Studio Elpida Zorba, εισιτήρια για τη Γαλλία από την AIR FRANCE & ένα δώρο έκπληξη από τον όμιλο Παπαθεοχάρη.

Αυτή η προσπάθεια συνδιοργανώνεται με μεγάλη φροντίδα και αγάπη για προσφορά από τον Όμιλο Παπαθεοχάρη, την εταιρεία DPG Digital Media και την εταιρεία οργάνωσης εκδηλώσεων «Follow Me», με άμεσο στόχο την άμεση υποστήριξη στο έργο του ΚΑΑΠΒ (ΠΙΚΠΑ Βούλας).

Το Σάββατο 29/12 και την Κυριακή 30/ 12 από τις 10.00 το πρωί έως τις 19.00 το απόγευμα, σας περιμένουμε για να χαρίσουμε όλοι μαζί πάρα πολλά χαμόγελα στα παιδία που το έχουν ανάγκη. Για εμάς & εσάς είναι μια απλή αγορά, για αυτά είναι με κίνηση φροντίδας.

Βalux café the house project

Λεωφ. Ποσειδώνος 59

Αστέρας Γλυφάδας

Εταιρείες που συμμετέχουν στο Bazaar (αλφαβητικά):

A.M. LUXURY

AIRFRANCE

All Jeans

arte di ottico

asana - ELENI PETROULAKI IVIC

ASH

ATHENS BEVERLY HILLS MEDICAL GROUP

attr@ttivo

brandsGalaxy

CARPISA

DKNY

Elpida Zorba

FF GROUP

FRAME

fullah sugah

GREEK ART GOODS (by Hommer & Co)

haralas

Liana Camba

LIERAC PARIS

MILK & HONEY

NIZAL

ORIFLAME

PHYTO PARIS

studio seven

Triumph

Yamamay

zoo planet