ΕΛΛΑΔΑ

Σε τροχιά και πάλι το Μετρό

Σε τροχιά και πάλι το Μετρό

Με συχνότητα Σαββατοκύριακου εκτελούνται πλέον τα δρομολόγια σε Μέτρο, Ηλεκτρικό και Τραμ, καθώς τα φύλλα πολιτικής επιστράτευσης που έχουν επιδοθεί στους εργαζόμενους στις Σταθερές Συγκοινωνίες υπερβαίνουν το 60%.

Όπως είχε υπολογίσει το υπουργείο Ανάπτυξης λίγο μετά τις 2.30 το μεσημέρι άρχισαν τα δρομολόγια του Μετρό. Τονίζεται ότι οι συρμοί του Μετρό φθάνουν έως τον σταθμό Δ. Πλακεντίας, λόγω της απεργίας του προαστιακού.

Τριήμερο «χειρόφρενο» τραβούν τα τρένα και ο προαστιακός

Ακινητοποιημένα θα μείνουν μετά τα μεσάνυχτα, απόψε, τα τρένα του ΟΣΕ, λόγω των 24ωρων επαναλαμβανόμενων απεργιών που έχει εξαγγείλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών (ΠΟΣ) για το τριήμερο Σάββατο 26 - Δευτέρα 28 Ιανουαρίου.

«Χειρόφρενο» τις συγκεκριμένες ημέρες θα βάλουν και οι εργαζόμενοι στον Προαστιακό.

Στους επιβάτες που έχουν εκδώσει εισιτήρια για τις ημέρες των απεργιακών κινητοποιήσεων, θα επιστρέφεται το συνολικό αντίτιμο του εισιτηρίου ή θα εκδίδεται «κουπόνι ταξιδίου» ανάλογα με την επιθυμία του επιβάτη.

Νόμιμη η απεργία των εργαζομένων σε τρόλεϊ και λεωφορεία

Απέρριψε το Μονομελές Πρωτοδικείο την προσφυγή της «Οδικές Συγκοινωνίες ΑΕ» προκειμένου να κριθεί παράνομη η σημερινή απεργία των εργαζομένων στα τρόλεϊ και τα λεωφορεία.