ΕΛΛΑΔΑ

Νέα επιδείνωση του καιρού από το βράδυ

Νέα επιδείνωση του καιρού από το βράδυ

Παροδικές νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα με τοπικές βροχές στη Δυτική Ελλάδα, την Κεντρική και Δυτική Μακεδονία και την Πελοπόννησο, αναμένονται σήμερα Δευτέρα. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά.

Τα φαινόμενα στα δυτικά σταδιακά θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και καταιγίδες στο Βόρειο Ιόνιο. Η θερμοκρασία, θα κυμανθεί από 0 έως 10 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα με τη μέγιστη στη Δυτική Μακεδονία να μην ξεπερνάει τους 6 βαθμούς, από 5 έως 11 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 6 έως 13 στη Νότια Ελλάδα, από 6 έως 14 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 6 έως 15 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και το πρωί στο Βόρειο Αιγαίο τοπικά ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι και τοπικά στο Βόρειο Ιόνιο ισχυροί.Λίγες νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν, περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική.

Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 13 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και το Νότιο Ευβοϊκό θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι με σταδιακή εξασθένηση.Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές στα δυτικά τμήματα του νομού, περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 10 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νοτιοανατολικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι και στα ανοιχτά πρόσκαιρα ισχυροί.