ΕΛΛΑΔΑ

Ποιος είναι ο επίδοξος αυτόχειρας των Βριλησσίων

Ποιος είναι ο επίδοξος αυτόχειρας των Βριλησσίων

Σε κρίσιμη κατάσταση στο Κρατικό Αθηνών νοσηλεύεται ο άνδρας που το πρωί αυτοπυρπολήθηκε στη μέση του δρόμου στην περιοχή των Βριλησσίων.


Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο επίδοξος αυτόχειρας είναι τελικά 50 χρονών και όχι 35, όπως είχε γίνει γνωστό αρχικά.

Τα στοιχεία του 50χρονου έδωσε στην αστυνομία η αδερφή του, η οποία ήρθε από την επαρχία, όταν ενημερώθηκε για το περιστατικό.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο 50χρονος, ο οποίος είναι διαζευγμένος και πατέρας ενός παιδιού, ήταν άνεργος εδώ και δύο χρόνια, καθώς η βιοτεχνία που εργαζόταν έβαλε λουκέτο εξαιτίας της κρίσης και έπασχε από κατάθλιψη.

Σημειώνεται ότι ο 50χρονος φέρει καθολικά εγκαύματα και οι γιατροί δίνουν κυριολεκτικά μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Το ιστορικό του τραγικού περιστατικού

Σάββατο πρωί στα Βριλήσσια: κόσμος άρχισε να γεμίζει τους δρόμους. Η κίνηση στη λεωφόρο Πεντέλης άρχισε να μεγαλώνει. Άλλοι πήγαιναν με τους φίλους τους για καφέ στις καφετέριες, άλλοι έκαναν βόλτα βλέποντας τις βιτρίνες, άλλοι κατέβαιναν στην αγορά για τα ψώνια της εβδομάδας. Κάποιοι είδαν έναν άντρα να κινείται περίεργα στο πάρκο της παλιάς ναυτικής βάσης. Κοιτούσε με δισταγμό και με φόβο σαν να σκεφτόταν κάτι. Είχε το δίλημμα να το κάνει ή όχι. Μάρτυρας δήλωσε στο "Newsbomb.gr" ότι περπάτησε πολλές φορές πάνω – κάτω από τη μια άκρη της οδού Αναπαύσεως μέχρι το τέλος του πεζοδρόμιου στην λεωφόρο Πεντέλης.

Κοιτούσε τα αυτοκίνητα και μετά έριχνε το βλέμμα στο πεζοδρόμιο. Σε κάποια στιγμή είδε μια παρέα εφήβων που περίμενε το λεωφορείο στη στάση. Έστρεψε το βλέμμα του ασυναίσθητα προς την Αναπαύσεως. Ήταν η κακή στιγμή, αυτή που πήρε την απόφαση να τιμωρήσει τον εαυτό του για κάτι που δεν έκανε και δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει αυτό που είχε στο μυαλό του.

Γύρισε αστραπιαία. Έριξε πάνω του εύφλεκτο υγρό και προσπάθησε να δώσει τέλος.

Ακολούθησαν στριγγλιές, φωνές, παγωμάρα. Ο χρόνος σταμάτησε, τα αυτοκίνητα ακινητοποιήθηκαν και ένας άνθρωπος ζωσμένος από ένα πύρινο πέπλο. Οι περαστικοί ειδοποίησαν την Πυροσβεστική, το ΕΚΑΒ, την Αστυνομία λίγο μετά τις δέκα το πρωί.

Διαβάστε επίσης:

Δραματική έκκληση του 35χρονου στους γιατρούς: «Αφήστε με να πεθάνω»

Σε κρίσιμη κατάσταση ο 35χρονος που αυτοπυρπολήθηκε

ΣΟΚ στα Βριλήσσια: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε σε πάρκο