ΕΛΛΑΔΑ

Από τη Βασίλω του χωριού στη Βίκυ του Κορυδαλλού

Από τη Βασίλω του χωριού στη Βίκυ του Κορυδαλλού

Ένα ελληνικό χωριό από το πουθενά –το Ζέλι της Φθιώτιδας- ζει εδώ και ενάμιση χρόνο τις μεγάλες του στιγμές, καθώς ένα δικό του κορίτσι, η Βασίλω όπως το φώναζαν -50 χρονών όμως πλέον σήμερα- μεταμορφωμένη στην κ. Βίκυ Σταμάτη, σύζυγο Τσοχατζόπουλου, το έφερε με το χειρότερο τρόπο στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας.


Του Κώστα Χαρδαβέλλα

Με αυτούς του απλούς, καλοκάγαθους ανθρώπους στο Ζέλι, μίλησε το newsbomb.gr σε μια προσπάθεια να αποκαλύψει το άγνωστο πρόσωπο της κ. Βίκυς, που πληρώνει ήδη με τον πιο εφιαλτικό τρόπο τις δραστηριότητες του συζύγου της, Άκη Τσοχατζόπουλου, νούμερο δύο στο ΠΑΣΟΚ επί κυβερνήσεων Ανδρέα Παπανδρέου.

Δύο πρώην πρόεδροι της κοινότητας Ζελίου, ο κ. Δημήτρης Τραγογιάννης και ο κ. Ηλίας Γεωργιάδης, ο σημερινός πρόεδρος της κοινότητας Γ. Τριανταφύλλου και το μέλος του κοινοτικού συμβουλίου, κ. Άγγελος Αγγελής, που μίλησαν για την κ. Σταμάτη, περιγράφουν μία ανήσυχη κοπέλα που πάντα έψαχνε να σπάσει τα δεσμά του χωριού και που δεν το ξέχασε όταν έγινε η κ. Τσοχατζόπουλου.

Έχει πάει αρκετές φορές με τον Άκη στο χωριό της –ακόμα και πριν την επισημοποίηση της σχέσης τους- και όπως αποκαλύπτουν τώρα οι κάτοικοι του χωριού, κάποιοι δικοί τους «βολεύτηκαν» επί παντοδυναμίας Τσοχατζόπουλου.

Όταν η πρώην Βασίλω επέστρεψε ως κυρία Βίκυ Σταμάτη-Τσοχατζόπουλου στο Ζέλι έλεγε συχνά στους Ζελιώτες που έψαχναν να τακτοποιήσουν παιδιά και εγγόνια, «να μου λέτε εμένα τα προβλήματά σας, να σας τα λύνουμε». Κόρη φτωχού αγρότη στο Ζέλι, που όποτε έβρισκε μεροκάματο έκανε τον μπετατζή, η κ. Βίκυ ποτέ δεν έκανε επίδειξη πλούτου στο χωριό –όταν ξόδευε χιλιάδες ευρώ στην Αθήνα για πολυτελείς αγορές- και πάντα κράταγε χαμηλό προφίλ στο Ζέλι, παριστάνοντας όμως και λίγο την Εβίτα Περόν του Ζελίου.

Πάντως το χωριό γενικά έχει μία πολύ καλή άποψη και εικόνα για την κ. Βίκυ, στην οποία εύχεται να αθωωθεί και για την οποία πιστεύει ότι δεν ήξερε πώς μάζευε τα εκατομμύρια ο σύζυγός της, δεν ξεκαθαρίστηκαν όμως τα πράγματα από τους κατοίκους του Ζελίου τι γίνεται με το 7χρονο παιδί της κ. Βίκυς και του κ. Άκη. Κάποιοι είπαν ότι έρχεται μόνο σαββατοκύριακο για να μείνει με τον παππού και τη γιαγιά και όλο τον άλλο καιρό είναι στην Αθήνα και κάποιοι έλεγαν ότι το παιδί μένει μόνιμα στο Ζέλι και πάει εκεί σχολείο.

Άλλες αποκαλυπτικές και ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες με αποκαλυπτικές εικόνες παρουσιάζει η αποψινή εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα «Αθέατος Κόσμος» στην τηλεόραση του «Zoom», σε μία παραγωγή του Gr.tv, στις 22.30.