ΕΛΛΑΔΑ

Πριν βουτήξει στο κενό άφησε στο δέντρο έναν πίνακα κι ένα ρολόι

Πριν βουτήξει στο κενό άφησε στο δέντρο έναν πίνακα κι ένα ρολόι

Πλήθος ερωτηματικών άφησε πίσω του ένας 37χρονος εργάτης, κάτοικος Νέας Ιωνίας Βόλου και πατέρας ενός ανήλικου παιδιού ο οποίος πριν βάλει τέλος στη ζωή του έκανε μία πολύ περίεργη κίνηση.

Ήταν γύρω στις 5.00 το απόγευμα στη θέση Αλυκόπετρα, λίγο πριν τα Χάνια Πηλίου, όταν σήμανε συναγερμός στους θάλαμους επιχειρήσεων του ΕΚΑΒ, της ΕΛ.ΑΣ. και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, άνδρες της οποίας λίγες ώρες αργότερα απεγκλώβισαν απανθρακωμένο τον άτυχο άνδρα, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ο άνδρας πριν βουτήξει στη χαράδρα με το όχημα του, το οποίο στη συνέχεια τυλίχθηκε στις φλόγες, άφησε πάνω σε δέντρο στην περιοχή έναν πίνακα ζωγραφικής και το ρολόι του...

Τα ευρήματα στο σημείο αλλά και οι πληροφόριες, που συνέλεξαν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., σύμφωνα με πηγές του e-Volos.gr οδηγούν στο συμπεράσμα του απονενοημένου διαβήματος, ενώ όπως φαίνεται το τελευταίο χρονικό διάστημα εκείνος αντιμετώπιζε οικογενειακά και ψυχολογικά προβλήματα.

Την προανάκριση για το τραγικό συμβάν ανέλαβε και διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας.

Διαβάστε επίσης: Αυτοκίνητο έκανε βουτιά σε χαράδρα- Νεκρός ο οδηγός