ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονίζει η κοπέλα του Τόμας: Τα πρώτα λόγια μετά τον θάνατό του!

Συγκλονίζει η κοπέλα του Τόμας: Τα πρώτα λόγια μετά τον θάνατό του!

Σε άθλια κατάσταση βρίσκεται όλο αυτό τον καιρό η κοπέλα του Τόμας Πρωτόπαπα, Ιωάννα. Στο πλευρό της η οικογένειά της και μερικοί φίλοι...

Η Ιωάννα από την πρώτη στιγμή του τραγικού δυστυχήματος του Τόμας στην Αττική Οδό βρέθηκε στο πλευρό του και δεν έφευγε λεπτό από το νοσοκομείο.

Κρατώντας το χέρι του Τόμας, με μια εικόνα της Παναγίας δίπλα της, του διάβαζε προσευχές ελπίζοντας σε ένα θαύμα!

Το θαύμα όμως που περίμενε δυστυχώς δεν έγινε ποτέ.

Στις 22 Μαΐου, ο Τόμας «έφυγε» για την γειτονιά των αγγέλων και η Ιωάννα έμεινε πίσω να προσπαθεί να διαχειριστεί τη μεγάλη απώλεια.

Όλο αυτό το διάστημα φίλοι της, αλλά και εντελώς άγνωστοι της συμπαραστάθηκαν μέσα από τη σελίδα της στο Facebook, με λόγια παρηγοριάς.

Η Ιωάννα θέλησε να πει το δικό της «ευχαριστώ». Σπάζοντας τη σιωπή της έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα για όλους εκείνους που βρέθηκαν στο πλευρό της τις δύσκολες αυτές στιγμές.

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους πραγματικά, γι' αυτό το κύμα αγάπης και συμπαράστασης που μου στείλατε. Χωρίς να σας γνωρίζω όλους, σας αισθάνθηκα πλάι μου. Δεν απάντησα τόσο καιρό, αλλά διάβασα όλα τα μηνύματά σας και τα κρατάω μαζί μου, ένα προς ένα, σαν πολύτιμο φυλαχτό. Δεν πρόκειται ποτέ να ξεχαστεί ο Τόμας. Να είστε πάντα καλά, σας ευχαριστώ για ΟΛΑ. Ιωάννα», έγραψε το νεαρό κορίτσι, δείχνοντας πως ακόμα πονά για το χαμό του αγαπημένου της.