ΕΛΛΑΔΑ

Κόρινθος: Ληστές έκαψαν ζωντανό ανάπηρο ηλικιωμένο

Κόρινθος: Ληστές έκαψαν ζωντανό ανάπηρο ηλικιωμένο

Σοκ από την άγρια επίθεση ληστών σε βάρος 78χρονου

Τον περιέλουζαν με βενζίνη, του έβαζαν φωτιά και την έσβηναν με κουβέρτα προκειμένου να τους αποκαλύψει που κρύβει τα χρήματά του

Θύμα άγριας επίθεσης από τέσσερις ληστές έπεσε ένας 78χρονος ανάπηρος στον Ασπρόκαμπο, ο οποίος δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Οι δράστες έριχναν βενζίνη πάνω στον ηλικιωμένο και του έβαζαν φωτιά, για να αποκαλύψει πού είχε κρύψει τα χρήματά του.

Το πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή, ωστόσο, αποκαλύφθηκε λίγες ημέρες αργότερα.

Οι συγγενείς του θύματος που βρήκαν σε άθλια κατάσταση τον 78χρονο Ελληνοαυστραλό στο αναπηρικό του καροτσάκι, με το 90% του σώματός του να έχει υποστεί εγκαύματα β' βαθμού, δεν αντιλήφθηκαν πως είχε πέσει θύμα ληστών και πίστεψαν ότι είχε υποστεί ατύχημα, καθώς ο ίδιος δεν ήταν σε θέση να εξηγήσει τι του συνέβη.

Ο ηλικιωμένος, ο οποίος νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο νοσοκομείο της Κορίνθου, κατάφερε να μιλήσει λίγες ημέρες αργότερα από το περιστατικό και να ομολογήσει ότι είχε πέσει θύμα άγριας επίθεσης.

Ο ίδιος υποστήριξε πως παρόλο που τους έδωσε 4.000 ευρώ, οι δράστες επέμειναν και όταν τους τελείωσε η βενζίνη χρησιμοποίησαν οινόπνευμα για να τον κάψουν!
Λίγη ώρα αργότερα από την επίθεση και αφού οι δράστες πείστηκαν πως ο ηλικιωμένος δεν είχε άλλα χρήματα να τους δώσει τον άφησαν αβοήθητο να ουρλιάζει από τους πόνους.

Οι άνδρες της Αστυνομίας διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Διαβάστε επίσης:

Άγριο έγκλημα: Η οικιακή βοηθός σκότωσε τον ηλικιωμένο που φρόντιζε

«Φως» στο έγκλημα της Ναυπάκτου