ΕΛΛΑΔΑ

«Συνεργάτης» της Χρυσής Αυγής ανώτερος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ.

«Συνεργάτης» της Χρυσής Αυγής ανώτερος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθη αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ, υποδιευθυντής εν ενεργεία, ο οποίος φέρεται να ήταν ο «συνεργάτης» της Χρυσής Αυγής στο κέντρο της Αθηνάς τα τελευταία χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εν λόγω αξιωματικός -που έως χθες υπηρετούσε σε νευραλγικό πόστο στην Ασφάλεια σε επιχειρησιακό τομέα ευθύνης στην Αθήνα- μέχρι και πριν από λίγο καιρό, ήταν διοικητής στο τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα.

Παράλληλα καταζητείται συνεργάτης του, απόστρατος αξιωματικός, καθώς και η σύζυγος του τελευταίου.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, όσοι πολίτες κατέφευγαν στο Τμήμα ή με οποιοδήποτε τρόπο ζητούσαν την συνδρομή του συγκεκριμένου αξιωματικού, εκείνος τους παρέπεμπε λόγω αδυναμίας και για καλύτερη εξυπηρέτηση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής.

Ταυτόχρονα, όσοι αλλοδαποί κατέφευγαν στο τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα προκειμένου να καταγγείλουν ρατσιστική επίθεση σε βάρους τους, τους αποθάρρυνε με διάφορες δικαιολογίες και αν επέμεναν τότε τους απειλούσε ότι θα τους συλλάβει καθώς βρίσκονταν παράνομα στην χώρα μας.

Οι ίδιες πληροφορίες, αναφέρουν ότι στην κατοχή του αξιωματικού βρέθηκαν όπλα και η έρευνα που γίνεται είναι για να διαπιστωθεί εάν αποτελούν μέρος του οπλοστασίου της Χρυσής Αυγής.

Διαβάστε επίσης:

«Συνεργάτης» της Χρυσής Αυγής ανώτερος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ.

«Εξαφανίστηκε» το προφίλ του Ηλία Κασιδιάρη στο Facebook

Λαγός: Δεν έχουμε καμία σχέση με τον ναζισμό

Ο Ηλίας Κασιδιάρης ήξερε το όνομα προστατευόμενου μάρτυρα

«Αυτοί οι 6 σκότωσαν τον Παύλο Φύσσα»

Σήμερα η απολογία του Νίκου Μιχαλολιάκου

Ολονύκτιες απολογίες των βουλευτών της Χρυσής Αυγής