ΕΛΛΑΔΑ

Ο Ηλίας Κασιδιάρης ήξερε το όνομα προστατευόμενου μάρτυρα

Ο Ηλίας Κασιδιάρης ήξερε το όνομα προστατευόμενου μάρτυρα

Όλα τα στοιχεία του ενός από τους προστατευόμενους μάρτυρες φαίνεται πως γνώριζε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, όπως αποκάλυψε ο ίδιος στην μαραθώνια απολογία του που ολοκληρώθηκε τα μεσάνυχτα


Σύμφωνα με πληροφορίες οι ανακριτές άκουσαν τον Ηλία Κασιδιάρη να τους μιλάει για τον μάρτυρα και να καταγγέλλει ότι πρόκειται για άτομο που δεν έχει καμία ηθική, που ζητούσε χρήματα από τη Χρυσή Αυγή, πως προερχόταν από το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων και ότι εκδιώχθηκε λόγο ανάρμοστης συμπεριφοράς από το κόμμα. Μάλιστα είπε το όνομα του!

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει επίσημα γνωστό πως διέρρευσε το όνομα. Πάντως πληροφορίες που ωστόσο δεν επιβεβαιώνονται, αναφέρουν πως κατά λάθος τα στοιχεία του... προστατευόμενου μάρτυρα συμπεριλήφθηκαν στη δικογραφία μαζί με τα ονόματα όλων των άλλων μαρτύρων.

Πρόκειται για ένα χαρτί που υπήρχε μέσα στο κατηγορητήριο περιελάμβανε τα στοιχεία (ονοματεπώνυμο, κατοικία, τηλέφωνα) ενός εκ των δυο προστατευόμενων μαρτύρων, που είχε καταθέσει τις προηγούμενες ημέρες υπό απόλυτη μυστικότητα παρέχοντας κρίσιμες πληροφορίες για τον τρόπο λειτουργίας και τη δράση της Χρυσής Αυγής.