ΕΛΛΑΔΑ

Mary Rose: Νέα εμφάνιση για την διακεκριμένη ελληνική μπύρα

Mary Rose: Νέα εμφάνιση για την διακεκριμένη ελληνική μπύρα

Η ελληνική μπύρα που ξεχωρίζει για τη γεύση της, τώρα ξεχωρίζει και για την εμφάνισή της.

Η Mary Rose μας παρουσιάζει την αισθητική της ανανέωση μέσα από το φρεσκάρισμα της ετικέτας της, διατηρώντας τους ίδιους χρωματικούς τόνους, αλλά με περισσότερη δυναμική.

Στη νέα εμφάνιση της Mary Rose κυριαρχούν οι διακρίσεις της: το Χρυσό Μετάλλιο στον διαγωνισμό Brussels Beer Challenge και το Αργυρό Μετάλλιο στο International Beer Challenge του Λονδίνου στην κατηγορία red ales.

Πρόκειται για δύο ιδιαίτερα σημαντικές διακρίσεις αφού οι εν λόγω διαγωνισμοί θεωρούνται από τους πιο έγκριτους σε παγκόσμιο επίπεδο και συμμετέχουν σε αυτούς καταξιωμένες μπύρες απ' όλο τον κόσμο.

To νέο packaging της Mary Rose - η οποία περιλαμβάνεται στο portfolio της Kondor/OK Athens και παράγεται στο υπερσύγχρονο μικροζυθοποιείο της Septem Microbreweries – έχει σαν στόχο να τονωθεί η δυναμική της μπύρας και να ξεχωρίσει στο ράφι και είναι ήδη διαθέσιμο στην αγορά.

Η Mary Rose είναι μια απολαυστική red ale αγγλικού τύπου με μοναδική γεύση φρούτων και καραμέλας, πλούσιο άρωμα, και φτιαγμένη από υψηλής ποιότητας υλικά. Μπύρα με ιδιαίτερα έντονη και μακράς διάρκειας επίγευση,

Η Mary Rose παρασκευάζεται με βάση μια παλιά αγγλική συνταγή εμπνευσμένη από το ομώνυμο θρυλικό πλοίο του βασιλικού στόλου της Αγγλίας, ο οποίος δημιουργήθηκε από τον περίφημο βασιλιά Ερρίκο Η'. Το πλοίο αυτό αποτελούσε την κορωνίδα του στόλου των Άγγλων για πολλά χρόνια πρωταγωνιστώντας σε πολλές ναυμαχίες. Το πλοίο πήρε το όνομα Mary Rose από τον ίδιο τον βασιλιά ο οποίος έδωσε το όνομα της αδερφής του Mary στην οποία είχε ιδιαίτερη αγάπη και το προσωνύμιο Rose μιας και το ρόδο ήταν το σύμβολο-έμβλημα της βασιλικής οικογενείας.

Χαρακτηριστικά της μπύρας Mary Rose:
Κατηγορία: Red ale
• Γεύση: Φρούτων και καραμέλας
• Xρώμα: Κόκκινο
• Αλκοόλ: 4.5%
• Συσκευασία: 330ml
• Σερβίρεται στους 6 - 8° C