ΕΛΛΑΔΑ

Οικογενειακό δράμα: Γέννησε το 6ο παιδί της και δεν θέλει να το δει!

Οικογενειακό δράμα: Γέννησε το 6ο παιδί της και δεν θέλει να το δει!

Οικογένειες που βιώνουν καταστάσεις που δύσκολα φαντάζεται ανθρώπινος νους. Και όμως αυτές οι καταστάσεις συμβαίνουν δίπλα μας. Στην Ελλάδα της κρίσης, στην Πάτρα της φτώχειας, σε γειτονιές πολυπληθείς, κοντά στο κέντρο.

Όπως αναφέρει τοπική εφημερίδα, δύσκολες στιγμές ζουν πέντε ανήλικα παιδιά στην Πάτρα, και συγκεκριμένα στην περιοχή Αγία Βαρβάρα, τα οποία μεγαλώνουν κάτω από άθλιες συνθήκες, ενώ η μητέρα τους έφερε πρόσφατα στον κόσμο και 6ο παιδί, το οποίο όμως δεν θέλει να δει μπροστά της!

Η γυναίκα βρίσκεται στο πρώην 409 νοσοκομείο, το οποίο πλέον είναι μαιευτική κλινική και από την ώρα του τοκετού «κλαίει και οδύρεται» ότι δεν θέλει ούτε να το δει το παιδί.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες λαμβάνει και φαρμακευτική αγωγή (χάπια).

Σύμφωνα με το thebest.gr, κάτοικοι της περιοχής δηλώνουν πως θα πρέπει άμεσα να επέμβουν κρατικές υπηρεσίες, κυρίως για τα παιδιά! Λένε πως ο πατέρας δεν φροντίζει την οικογένεια όπως θα έπρεπε και τα παιδιά ζουν κάτω από άθλιες συνθήκες.

Το συμβάν γνωρίζει καλά ο Διευθυντής σχολείου της περιοχής (προφανώς στο σχολείο του φοιτούν κάποια από τα παιδιά) και μάλιστα γείτονες αναφέρουν πως έχει σταθεί όσο μπορεί στην οικογένεια.