ΕΛΛΑΔΑ

Απορρίφθηκε η αίτηση αποφυλάκισης του Ν. Μιχαλολιάκου

Απορρίφθηκε η αίτηση αποφυλάκισης του Ν. Μιχαλολιάκου

Στη φυλακή παραμένει ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος,ο οποίος είναι κατηγορούμενος για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Η ανακρίτρια Ιωάννα Κλάπα απέρριψε την αίτηση του κατηγορουμένου, ο οποίος ζητούσε την αποφυλάκιση του. Υπενθυμίζεται ότι την ίδια άποψη είχε διατυπώσει με πρόταση του και ο εισαγγελέας Ισίδωρος Ντογιάκος.

Από την πλευρά της η Χρυσή Αυγή υποστηρίζει ότι ο γ.γ. του κόμματος, Νίκος Μιχαλολιάκος, «παραμένει όμηρος ενός ανθελληνικού καθεστώτος χωρίς κανένα απολύτως επιβαρυντικό στοιχείο. Μοναδικό του έγκλημα η εναντίωσή του στη δικτατορία των διεφθαρμένων».

«Δυστυχώς για τους ανθέλληνες της μνημονιακής χούντας, η σκευωρία τους έχει καταπέσει στη συνείδηση του ελληνικού λαού και η Χρυσή Αυγή έχει καθιερωθεί ως η μοναδική εστία εθνικής αντίστασης ενάντια σ' αυτούς που ξεπουλούν τη χώρα», συνεχίζει η ανακοίνωση και καταλήγει: «Αναμένουμε την αιτιολόγηση της απόφασης, οπότε και το νομικό τμήμα του Κινήματος θα απαντήσει με βάσιμα νομικά επιχειρήματα στην πιο βρώμικη σκευωρία της σύγχρονης πολιτικής ιστορίας της χώρας».