ΕΛΛΑΔΑ

Ελεύθερος μέχρι τη δίκη κηδεμόνας που βίαζε και έκαψε την κόρη του

Ελεύθερος μέχρι τη δίκη κηδεμόνας που βίαζε και έκαψε την κόρη του

Μία ιστορία πρωτοφανούς βιαιότητας είδε το«φως»της δημοσιότητας σχετικά με τη μαρτυρική ζωή και τον τραγικό θάνατο μίας 26χρονης κοπέλας από τα Φάρσαλα.

Το δράμα που ζούσε η κοπέλα δεν περιγράφεται καθώς επί 12 συνεχή χρόνια ήταν θύμα βιασμού από τον ίδιο της τον κηδεμόνα.

Όταν η κοπέλα όμως αρραβωνιάστηκε για να γλιτώσει από το μαρτύριό της και να απομακρυνθεί από τον 71χρονο, τότε εκείνος δε δίστασε να την κάψει ζωντανή.

Ο άνδρας περιέλουσε με πετρέλαιο την 26χρονη και της έβαλε φωτιά ενώ βρισκόταν στο κρεβάτι. Επειδή δεν τυλίχτηκε ολόκληρη στις φλόγες την έσυρε σε ημιθανή κατάσταση σε άλλο χώρο του σπιτιού και της έβαλε και πάλι φωτιά, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το farsalapress.eu.

Το πτώμα της άτυχης 26χρονης βρέθηκε λίγες ώρες αργότερα από τον 44χρονο αρραβωνιαστικό της.

Ο Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Λάρισας υπέβαλλε την δικογραφία της υπόθεσης και ασκήθηκε στον άνδρα ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και οδηγήθηκε στον ανακριτή. Μετά την απολογία του, του επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της παρουσίασης του στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα.