ΕΛΛΑΔΑ

«Συναγερμός» για εξαφάνιση μετά από...κακή συννενόηση

«Συναγερμός» για εξαφάνιση μετά από...κακή συννενόηση

Μια "κακή συννενόηση" είχε ως αποτέλεσμα να περάσουν μέρες αγωνίας οι συγγενείς ηλικιωμένου, οι οποίοι δήλωσαν την εξαφάνιση του ενώ ο 79χρονος νοσηλευόταν στην Εντατική.

Συγκεκριμένα, όπως έκανε γνωστό η Οργάνωση ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, ο ηλικιωμένος νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όταν την 15η Ιανουαρίου 2014, οι συγγενείς του που τον αναζήτησαν, ενημερώθηκαν ότι είχε πάρει εξιτήριο. Παρά τις προσπάθειές τους, δεν κατόρθωσαν να επικοινωνήσουν με τον ηλικιωμένο. Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, με τη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών, την Παρασκευή ενεργοποίησε το SILVERALERT.

Η Κοινωνική Υπηρεσία της Οργάνωσης δέχθηκε το πρωί του Σαββάτου κλήση, από νοσηλεύτρια του ΠΑΓΝΗ, που είχε δει το SILVERALERT, με την οποία ενημερώθηκε ότι ο ηλικιωμένος νοσηλευόταν στη Εντατική Μονάδα του νοσοκομείου. Η Κοινωνική Υπηρεσία της Οργάνωσης, αφού επιβεβαίωσε την πληροφορία και με τους υπεύθυνους ιατρούς, και διαπιστώθηκε ότι η προηγούμενη ενημέρωση που είχαν οι οικείοι του ήταν αποτέλεσμα κακής συνεννόησης, ενημέρωσε τους συγγενείς του, οι οποίοι έσπευσαν στο πλευρό του κ. Γιώργου.

Πηγή: cretalive.gr