ΕΛΛΑΔΑ

Άρτα: Ο πατέρας του 8χρονου μιλά για την επίθεση στον γιο του (Video)

Άρτα: Ο πατέρας του 8χρονου μιλά για την επίθεση στον γιο του (Video)

Συγκλονισμένοι είναι οι κάτοικοι της Άρτας μετά το περιστατικό που σημειώθηκε σε δημοτικό σχολείο της περιοχής. Ο πατέρας του μαθητή βγήκε σήμερα σε τηλεοπτική εκπομπή και αφηγήθηκε το περιστατικό.


Ο πατέρας του 8χρονου μαθητή, που χαστουκίστηκε από τους συμμαθητές του σε δημοτικό σχολείο της Άρτας, μετά από εντολή του δασκάλου του, μίλησε σήμερα το πρωί σε τηλεοπτική εκπομπή για το ατυχές περιστατικό.


Ο πατέρας που ζει μόνιμα στην Αθήνα, ήρθε σε τηλεφωνική επικοινωνία με την πρώην σύζυγό του, η οποία συντετριμμένη του εξήγησε τι είχε συμβεί.
Σύμφωνα με τα λεγόμενα του πατέρα, την τελευταία ώρα του μαθήματος, στα εικαστικά, ο 8χρονος μαθητής, χαριτολογώντας, έκανε την κίνηση να πάει προς την πόρτα, για να φύγει από την τάξη.


Εκείνη τη στιγμή ο δάσκαλος που καθόταν στο έδρανο είδε την κίνηση του παιδιού και έδωσε εντολή σε έναν συμμαθητή του, να σηκωθεί και να του δώσει ένα χαστούκι. Ο δάσκαλος, όπως ανέφερε ο πατέρας του 8χρονου, με αυτή την κίνηση ήθελε να συνετίσει τον μαθητή για να κάτσει και πάλι στη θέση του.


Όπως αναφέρει ο πατέρας, μετά το πρώτο χαστούκι το παιδί έκατσε και πάλι στη θέση του με δάκρυα στα μάτια. Ο δάσκαλος, όμως, φώναξε και τα υπόλοιπα παιδιά να σηκωθούν και να το χαστουκίσουν, ώστε να πάρει το μάθημα του και να μην το ξανακάνει. Ο 50χρονος δάσκαλος ατάραχος καθόταν στη θέση του και έβλεπε τους υπόλοιπους μαθητές να γρονθοκοπούν τον άτυχο μαθητή.

Ο 8χρονος, μόλις χτύπησε το κουδούνι, έφυγε από την τάξη και περίμενε στο προαύλιο την μητέρα του κλαίγοντας. Το παιδί εξομολογήθηκε, ότι τον χτύπησαν οι συμμαθητές του και της είπε ότι μετά από αυτό το περιστατικό δεν ήθελε να πάει ξανά σχολείο.


Η μητέρα σοκαρισμένη αναζήτησε τους συμμαθητές του, αλλά είχαν φύγει από το σχολείο. Σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του πατέρα, βρήκε τον δάσκαλο και τον ρώτησε τι ακριβώς είχε συμβεί. Ο 50χρονoς της απάντησε ότι είχε δώσει εντολή να χτυπήσουν το παιδί γιατί είχε σηκωθεί από το θρανίο και έπρεπε να συνετιστεί.

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και ο κύριος Λεωνίδας Γκόρος, ο διευθυντής της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Άρτας, ο οποίος τόνισε ότι θα ληφθούν όλα τα μέτρα που προστάζει ο νόμος.

Διαβάστε περισσότερα:

ΣΟΚ στην Άρτα! Δάσκαλος έβαλε τα παιδιά να χαστουκίσουν συμμαθητή τους