ΕΛΛΑΔΑ

«Πώς τα deal με ισραηλινές εταιρείες στρώνουν τον άνθρωπο»

«Πώς τα deal με ισραηλινές εταιρείες στρώνουν τον άνθρωπο»

Ο υπουργός Υγείας, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, δεν θα μπορούσε να φανταστεί πώς θα εξελισσόταν η συζήτηση που ο ίδιος άνοιξε πρωί-πρωί στο Twitter.


Θέλοντας να κάνει ένα δηκτικό σχόλιο για τον ΣΥΡΙΖΑ και το θέμα της υποψηφιότητας του Θ. Καρυπίδη, απάντησε στο δημοσιογράφο Γιώργο Καραμέρο, λέγοντας «το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει έναν άνθρωπο που υποστηρίζει τις πλέον αντισημιτικές απόψεις που έχουν ακουστεί για σένα είναι αδιάφορο;». Και τότε άνοιξε ο Ασκός του Αιόλου.

kar1

Ο Γιώργος Καραμέρος απάντησε στον υπουργό Υγείας ότι «εσύ θεμελίωσε την πολιτική σου καριέρα ως αντισημίτης, χουντικός, πλευρηλάγνος, κ.α». Τα tweets άρχισαν να πέφτουν βροχή και από άλλους χρήστες, με σχόλια κατά του υπουργού Υγείας και βίντεο από τις τηλεοπτικές πωλήσεις του κ. Γεωργιάδη, που διαφημίζει βιβλία με φερόμενο αντισημιτικό περιεχόμενο.

Ο κ. Γεωργιάδης ξεκινά απανωτές διαψεύσεις σε όλους όσοι τον κατηγορούν ως αντισημίτη και επιτίθεται σε δημοσιογράφους και μέσα που έχουν φιλοξενήσει σχετικά ρεπορτάζ.

Στη φερόμενη μεταστροφή των απόψεων του υπουργού Υγείας, καταθέτει τη δική του άποψη ένας άλλος χρήστης. «Διαφημιστής αναθεωρητών νεοναζί δεν είναι αντισημίτης. Ή πώς τα ντιλ με ισραηλινές εταιρείες στρώνουν τον άνθρωπο».

adonis twitter2

«Εσύ για να διατηρείς υπουργικό θώκο σκοτώνεις ανθρώπους με τη διάλυση του συστήματος υγείας. Τι να λέμε τώρα...», γράφει ένας άλλος χρήστης.

Μέσα στο χαμό, ένας χρήστης παρατηρεί την άνεση με την οποία ο υπουργός Υγείας χειρίζεται την επικοινωνία: «Άδωνις τώρα σε tv-radio-twitter ταυτόχρονα».

«Γιώργο (Καραμέρο) ο @AdonisGeorgiadi ακολουθεί τη συμβουλή του κουμπάρου "λέγε ότι θες, μόνο τσιμουδιά για Αμερική και Ισραήλ"», σημειώνει ένας ακόμα χρήστης. Η απάντηση του κ. Γεωργιάδη βάζει τα πράγματα στη θέση τους: «Είμαι υπέρ της Συμμαχίας με τις ΗΠΑ και της Στρατηγικής Σχέσης με το Ισραήλ και ουδέποτε το έχω κρύψει!». Τα συμπεράσματα δικά σας...

adonis twitter1

Διαβάστε επίσης:

Ο Άδωνις «βουλιάζει» το κυβερνητικό καράβι;

Ο Άδωνις υλοποιεί το σχέδιο εξόντωσης της υγείας

Άδωνις: Ή χωρίς φάρμακα ή... χωρίς φάρμακα