ΕΛΛΑΔΑ

«Πανικός» στην Κεφαλονιά κατά την επίσκεψη Κασιδιάρη

«Πανικός» στην Κεφαλονιά κατά την επίσκεψη Κασιδιάρη

Αναστάτωση δημιουργήθηκε σήμερα στην Κεφαλονιά κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη. Ο κ. Κασιδιάρης μετέβη στο νησί συνοδευόμενος από τον βουλευτή Κώστα Μπαρμπαρούση προκειμένου να διαπιστώσουν τα προβλήματα και τις ζημιές που άφησαν πίσω τους οι καταστροφικοί σεισμοί.

Ο υπαρχηγός του κόμματος έφτασε στην Κεφαλονιά με δύο νταλίκες γεμάτες τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, πηγαίνοντας κατευθείαν στο Ληξούρι. Επισκέφτηκε το Νοσοκομείο, το κλειστό γυμναστήριο, όπου φιλοξενούνται οι γέροντες από το Γηροκομείο, τον χώρο συγκέντρωσης και διανομής τροφίμων στο Ληξούρι και το γήπεδο Ληξουρίου, όπου έχουν τοποθετηθεί οι σκηνές.

kasidia 3

Η επίσκεψη του κ. Κασιδιάρη παρολίγο να προκαλέσει «εμφύλιο πόλεμο» στην Κεφαλονιά, αφού αρκετοί από τους κατοίκους του νησιού επιτέθηκαν φραστικά εναντίον του βουλευτή της Χρυσής Αυγής λέγοντάς του να πάρει τα τρόφιμα και να φύγει.

kasidia 1
kasidia 4

Από την άλλη μεριά υπήρξαν και αρκετοί άλλοι οι οποίοι τον χειροκρότησαν φωνάζοντάς του πως η Χρυσή Αυγή ήταν το πρώτο και μοναδικό πολιτικό κόμμα μέχρι σήμερα που έφερε τρόφιμα στην Κεφαλονιά. Οι Κασιδιάρης και Μπαρμπαρούσης, μετά την περιοδεία τους στο Ληξούρι, είχαν ευρεία σύσκεψη με στελέχη του κόμματος της Κεφαλονιάς στα γραφεία τους στην πλατεία Καμπάνας.