ΕΛΛΑΔΑ

Πολίτες πυρπόλησαν κουβούκλιο στα διόδια της Μαλακάσας

Πολίτες πυρπόλησαν κουβούκλιο στα διόδια της Μαλακάσας

Περίπου 400 με 500 άτομα έχουν συγκεντρωθεί στο σημείο των διοδίων της Μαλακάσας και διαμαρτύρονται για την αδιανόητη αύξηση του αντιτίμου των διοδίων.

Κάτοικοι του Ωρωπού είχαν συγκεντρωθεί προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τις αυξήσεις στις τιμές των διοδίων, όταν μερίδα αυτών όρμησε προς την εθνική, σε κουβούκλιο των διοδίων, έβγαλαν την υπάλληλο από μέσα και έβαλαν φωτιά.

Το επεισόδιο σημειώθηκε περίπου στις 7:45. Στο σημείο αυτή την ώρα σπεύδει πυροσβεστικό όχημα για να ελέγξει την κατάσταση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μία ομάδα ατόμων συγκεντρώθηκε στον παράδρομο όπου και έβαλε φωτιά σε λάστιχα.

Οι συγκεντρωμένοι αποχωρούν από το σημείο και οδηγούνται προς τα διόδια των Αφιδνών. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, μία πομπή 50 αυτοκινήτων από τον Ωροπό έφτασε στο σημείο λίγο μετά τις 7:30.

fotia 1

Οι κάτοικοι μη μπορώντας να ελέγξουν την οργή τους έκλεισαν τα δύο ρεύματα της Ε.Ο. για 10 λεπτά. Μαζί τους βρισκόταν και ο Δήμαρχος του Ωρωπού ο οποίος δήλωσε ότι δεν μπορούσε να προβλέψει τις οργισμένες αντιδράσεις των συμπολιτών του.

Σύμφωνα με τις τελευταίες ενδείξεις η λύση βρέθηκε για τους κατοίκους του Ωρωπού. Όσοι διέρχονται από τα συγκεκριμένα διόδια δεν θα πληρώνουν το νέο αυξημένο αντίτιμο αλλά θα διατηρήθει για την συγκεκριμένη κατηγορία πολιτών το παλαίο αντίτιμο των διοδίων που βρίσκονται στην περιοχή των Αφιδνών.

fotia 2

Δείτε το βίντεο από τα επεισόδια: