ΕΛΛΑΔΑ

Τρόμος στην ΕΛ.ΑΣ για χτύπημα στην Τρόικα

Τρόμος στην ΕΛ.ΑΣ για χτύπημα στην Τρόικα

Σε επιφυλακή η Αντριτρομοκρατική. Φόβοι για ένοπλη επίθεση – Βάζουν κάμερες σε 30 γραφεία κομμάτων, κτίρια πρεσβειών, δημοσίων κτιρίων, στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ.

Κόκκινος συναγερμός έχει σημάνει τις τελευταίες ώρες στην ΕΛ.ΑΣ, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν φόβοι για ένοπλη επίθεση στην διάρκεια της επίσκεψης της Τρόικας στη χώρα μας.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. αξιοποιώντας πληροφορίες της ασφάλειας και της αντιτρομοκρατικής, φοβούνται χτύπημα από την οργάνωση Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών (ΟΛΑ) των ανταρτών πόλης Νίκου Μαζιώτη και Χριστόδουλου Ξηρού με ρουκέτες ή εκρηκτικούς μηχανισμούς, τις επόμενες ημέρες και για όσο διάστημα θα βρίσκονται οι εκπρόσωποι της Τρόικας στην Αθήνα.

Οι πληροφορίες που έχουν περιέλθει σε γνώση των διωκτικών αρχών αναφέρουν ότι έχει ενεργοποιηθεί ο δίαυλος προμήθειας νέας παρτίδας νεότερης γενιάς ρουκετοβόλου από την Αλβανία με τη συμμετοχή κακοποιών του κοινού ποινικού δικαίου.

Με τέσσερις τρομοκράτες ελεύθερους, αλλά και τους επισήμους της ευρωπαϊκής προεδρίας και της τρόικας στην Αθήνα, οι αστυνομικοί έχουν κάθε λόγο να ανησυχούν, δεδομένου ότι το ρουκετοβόλο αποτελεί ένα από τα «αγαπημένα» όπλα της εγχώριας τρομοκρατίας.

Μάλιστα, τοποθετήθηκαν οι πρώτες κάμερες ειδικού on line δικτύου στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη λεωφόρο Συγγρού. Παράλληλα, σύμφωνα με δημοσιεύματα εφημερίδων, συνεχίζεται η εγκατάσταση του συστήματος καμερών σε σκοπιές σε 30 γραφεία κομμάτων, κτίρια πρεσβειών, δημοσίων κτιρίων, στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ.

Κάμερες θα τοποθετηθούν σε «τυφλά» σημεία των περιφράξεων των κτιρίων. Ακόμη συνεχίζεται η διαδικασία -θα ολοκληρωθεί σ ένα μήνα- τοποθέτησης περιστρεφόμενων καμερών σε 20 οχήματα της ΕΛ.ΑΣ.

Διαβάστε επίσης:

Ψάχνουν τον στόχο που θα χτυπούσαν με ρουκέτα οι τρομοκράτες

Κυβέρνηση και ΕΛ.ΑΣ. φοβούνται ισχυρό τρομοκρατικό χτύπημα

Φόβοι για νέο αιματηρό κύκλο τρομοκρατίας