ΕΛΛΑΔΑ

Ξέσπασε η γυναίκα του Τσιρώνη: Περιμένω να γυρίσει ο Γιώργος μου!

Ξέσπασε η γυναίκα του Τσιρώνη: Περιμένω να γυρίσει ο Γιώργος μου!

10 ημέρες περίπου μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του αρχιφύλακα Γιώργου Τσιρώνη μέσα στις φυλακές Μαλανδρίνου από τον Ιλί Καρέλι, η σύζυγος του Ιωάννα ψάχνει τον τρόπο να σταθεί στα πόδια της για χάρη των δύο παιδιών της

«Αν υπήρχε κράτος δεν θα είχε συμβεί αυτό στον Γιώργο», λέει η χήρα του δεσμοφύλακα.

«Για μένα δεν έχει αλλάξει κάτι. Περιμένω να γυρίσει ο Γιώργος. Ο άνθρωπος μου μπορεί να έφυγε, εγώ όμως θα τον περιμένω πάντα», εξομολογήθηκε η σύζυγος του Γιώργου Τσιρώνη στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα»

«Έβαζε πλάτη για όλους και για όλα – Τον έφαγε το σύστημα»

Μιλώντας με πόνο ψυχής, η γυναίκα του αποκαλύπτει: «Ο Γιώργος έβαζε πλάτη σε όλα και όλους. Όλοι γνωρίζουν πόσο καλός άνθρωπος ήταν. Είχε πάντα ως στόχο του να αλλάξει το σύστημα και το σύστημα τον έφαγε. Του το έλεγα, δεν με άκουσε όμως. Κανείς δεν γνωρίζει σε τι συνθήκες δουλεύουν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι για 1000 ευρώ».

Για τη χήρα του σωφρονιστικού υπαλλήλου αποτελεί μονόδρομο το να σταθεί στα πόδια της για να βοηθήσει τα παιδιά της να συνεχίσουν το σχολείο και τις σπουδές τους.

Η ίδια εξομολογείται: «Η ζωή τους ζητά να κοιτάξουν μπροστά. Εγώ όμως θα περιμένω. Αυτή ήταν η τύχη μου, όμως αν υπήρχε κράτος και δικαιοσύνη, δεν θα είχε συμβεί αυτό στον Γιώργο».

«Δύο παιδιά έχασαν τον πατέρα τους – Τώρα ακούν ότι ο Γιώργος μας ήταν βασανιστής»

Ο κουνιάδος του κύριος Γιάννης Μπέτσης, δεν μπορεί να δεχτεί όσα καταλογίστηκαν στον αρχιφύλακα. «Δύο παιδιά έχασαν τον πατέρα τους και τώρα ακούν ότι ήταν και βασανιστής από πάνω. Ο Γιώργος ένας άνθρωπος της διπλανής πόρτας που δεν είχε σηκώσει ποτέ το χέρι του σε κανέναν. Ένας οικογενειάρχης που κοιτούσε τη δουλειά του και είχε ως μέλημα του να σπουδάσει τα παιδιά του».

Διαβάστε επίσης:

Προθεσμία να απολογηθούν την Τρίτη οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι

Χτυπούσαν τον Καρέλι με μπουνιές και κλωτσιές για 2,5 ώρες