ΕΛΛΑΔΑ

" Άγριο ξύλο" στο λιμάνι

" Άγριο ξύλο" στο λιμάνι
Πορεία στους κεντρικούς δρόμους του Πειραιά, με ενδιάμεσες στάσεις, πραγματοποιήσαν οι εργαζόμενοι της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης Περάμα...

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους του Πειραιά, με ενδιάμεσες στάσεις, πραγματοποιήσαν οι εργαζόμενοι της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης Περάματος, ζητώντας την οικονομική ενίσχυση και ανάπτυξη της Ζώνης. Ωστόσο, δεν έλειψαν τα επεισόδια έξω από το κτίριο του ΟΛΠ, όταν εργαζόμενοι, οι οποίοι είχαν συνάντηση με τον πρόεδρο του ΟΛΠ κ. Γιώργο Ανωμερίτη, βρήκαν μπροστά τους παρατεταγμένες δυνάμεις των ΜΑΤ, με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν συμπλοκές. Από τα επεισόδια τραυματίστηκαν τρία άτομα.

Το ΚΚΕ καταγγέλλει την κυβέρνηση για βίαιη αντιμετώπιση των εργατών της Ζώνης, προσθέτοντας πως στόχος της είναι να τρομοκρατήσει όσους αγωνίζονται για τα δικαιώματά τους.

Στη συνέχεια οι εργαζόμενοι κατευθύνθηκαν προς το παλιό κτίριο του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, όπου και παρέμειναν για αρκετή ώρα ενώ στη συνέχεια συγκεντρώθηκαν έξω από το Δημοτικό Θέατρο για να καταλήξουν στον ηλεκτρικό σταθμό.