ΕΛΛΑΔΑ

Θα κάνει Πάσχα με 50.000 ευρώ στον λογαριασμό της!

Θα κάνει Πάσχα με 50.000 ευρώ στον λογαριασμό της!

Πρόωρη Ανάσταση θα κάνει νεαρή Ελασσονίτισσα, που «έπιασε» 5+1 στην τελευταία κλήρωση του ΛΟΤΤΟ (στην 1487η του περασμένου Σαββάτου 12 Απριλίου), κερδίζοντας το σεβαστό ποσό των 50.000 ευρώ!

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη συγκεκριμένη κλήρωση σημειώθηκε ΤΖΑΚ-ΠΟΤ, και στη δεύτερη κατηγορία (5+1) βρέθηκε μόνο ένα τυχερό δελτίο, αυτό της Ελασσόνας!

Σύμφωνα με το thessalianews.gr, το τυχερό δελτίο κατατέθηκε στο γνωστό πρακτορείο Ο.Π.Α.Π. των αδελφών Θοδωρή και Γιάννη Καλτέκη. Ήδη, η τυχερή εμφανίστηκε στο πρακτορείο, προκειμένου να εισπράξει από την τράπεζα το απρόσμενο πασχαλινό δώρο.

Πάντως, μόλις η είδηση για την Ελασσονίτισσα, που κέρδισε στο ΛΟΤΤΟ, «απλώθηκε» στα «στέκια» της πόλης και της γύρω περιοχής, δεν ήταν λίγοι αυτοί που έσπευσαν και σπεύδουν στα πρακτορεία για να προκαλέσουν τη «θεά τύχη», ελπίζοντας και οι ίδιοι σε κάποια αντίστοιχη επιτυχία. Πάντως, και πριν 50 ημέρες, η τύχη χαμογέλασε σε άλλο έναν Ελασσονίτη, χαρίζοντάς το μέσω Τζόκερ 70.000 ευρώ.

Άλλωστε, όπως λέει και ο λαός μας, «η τύχη είναι τυφλή» και «η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία», ιδίως στις πολύ δύσκολες και περίεργες εποχές που βιώνει σήμερα ο κόσμος.

Και για αυτούς που «σκαλίζουν» την τύχη τους έστω και σήμερα, την τελευταία στιγμή, αξίζει να θυμίσουμε πως στη σημερινή κλήρωση του ΛΟΤΤΟ, μετά το ΤΖΑΚ-ΠΟΤ του περασμένου Σαββάτου, οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας θα μοιραστούν τουλάχιστον 1.850.000 ευρώ.

Διαβάστε επίσης:

Η φωτογραφία της ημέρας από τον Εβρο: Δεν είναι χιόνι, είναι...

Δείτε live: Χιονίζει στη Βόρεια Ελλάδα

Το μεγάλο κόλπο με τις πινακίδες Βουλγαρίας σε ελληνικά ΙΧ

Δύσκολες ώρες για τον Δημήτρη Ρίζο: Στην εντατική ο γιος του

Σοβαρό τροχαίο στον Πύργο: Μάχη για τη ζωή του δίνει 20χρονος

Ζητούν μπαγιάτικο ψωμί γιατί είναι πιο φθηνό