ΕΛΛΑΔΑ

Σκηνικό βίας: Χτύπησαν συνεργάτη του Α.Λοβέρδου

Σκηνικό βίας: Χτύπησαν συνεργάτη του Α.Λοβέρδου
Άγνωστοι εισέβαλαν σε εκδήλωση στους Αγ. Αναργύρους και τα έκαναν γυαλιά-καρφιά

Σκηνικό βίας στήθηκε για μια ακόμη φορά σε εκδήλωση, όπου παρέστη κυβερνητικό στέλεχος.

Άγνωστοι εισέβαλαν σε χώρο, όπου πραγματοποιούνταν εκδήλωση για τα ΚΑΠΗ στους Αγίους Αναργύρους παρουσία του Ανδρέα Λοβέρδου και χτύπησαν τον κ. Δημήτρη Κωνσταντόπουλο, συνεργάτη του υπουργού και μέλος του Ε.Σ του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Κωνσταντόπουλος υπέστη διάσειση από τα χτυπήματα, σύμφωνα με τη διάγνωση, που έκανε ο υφυπουργός Υγείας και γιατρός Μιχάλης Τιμοσίδης, που ήταν παρών στην εκδήλωση.

Επίσης από την επίθεση των αγνώστων χτυπήθηκε και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πολύδωρος Πελέκας.

Οι ταραξίες πέραν των επιθέσεων πέταξαν στο χώρο μπογιές και εκτόξευσαν αυγά εναντίον των παρισταμένων.

Σύμφωνα με τα τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ την ώρα της άφιξης, ομάδα 15 ατόμων, οι οποίοι, κατά τους ίδιους, ανήκουν στον ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκαν στον υπουργό Υγείας και τους συνεργάτες του.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του MEGA, ο υπουργός υγείας ανέφερε πως ο ένας από τους τραυματίες φέρει τραύματα από ξύλο.

Οι αντιδράσεις

Οι δήθεν «γνωστοί - άγνωστοι» έχουν ονοματεπώνυμο και πολιτική ταυτότητα.Οι δήθεν αγανακτισμένοι πολίτες, είναι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και είχαν επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο του ΣΥΡΙΖΑ στο δήμο Αγ. Αναργύρων, Π. Τερζόγλου, καταγγέλλει το ΠΑΣΟΚ.

Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, δήλωσε, μιλώντας στην κρατική τηλεόραση ότι «είμαστε στο ίδιο έργο θεατές για δεύτερη φορά», κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι «πανικόβλητη καταφεύγει σε ασύστολα ψεύδη».