ΕΛΛΑΔΑ

Συγκέντρωση παιχνιδιών για παιδιά που νοσηλεύονται σε κλινικές

Συγκέντρωση παιχνιδιών για παιδιά που νοσηλεύονται σε κλινικές

Πασχαλινή δράση συγκέντρωσης παιχνιδιών για παιδιά που νοσηλεύονται σε ογκολογικές κλινικές διοργανώνει η εθελοντική διαδικτυακή ομάδα «Ας μην μείνουμε στα λόγια», το ερχόμενο Σάββατο στον πεζόδρομο Αγίας Σοφίας.

Από τις 11 το πρωί ως τις 6 το απόγευμα οι εθελοντές, με το σύνθημα "κάνε ένα παιδί να γελάσει", καλούν τους Θεσσαλονικείς και τους επισκέπτες να διασκεδάσουν με τα παιδιά τους σε μια εκδήλωση που θα έχει πολλές εκπλήξεις: κλόουν, διαδραστικά παιχνίδια, χορό, μαγειρέματα, έκθεση εντόμων, επίδειξη πρώτων βοηθειών, ενημέρωση και πολλά άλλα happenings καθ' όλη τη διάρκεια της μέρας.

Με την ευκαιρία της εκδήλωσης, θα στηριχτεί οικονομικά από δωρεές του κόσμου ο Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Βόρειας Ελλάδας «ΛΑΜΨΗ» ενώ συμπαραστάτης της ομάδας είναι η εθελοντική ομάδα Αρωγή Θεσσαλονίκης.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να στείλουν παιχνίδια ταχυδρομικώς με την ένδειξη ''Κάνε ένα παιδί να γελάσει, Παρασκευαίδου Κωνσταντία, Post Restante 55510, Θεσσαλονίκη'' ή να τα έχουν ανήμερα της εκδήλωσης μαζί τους. Εναλλακτικά μπορούν να τα παραδίδουν προσωπικά, μόνο τις καθημερινές από τις 4 το απόγευμα ως τις 10 το βράδυ στο Fix in art, 26ης Οκτωβρίου 15, Θεσσαλονίκη, τηλ 2310500034 και στον παιδότοπο «Παραμύθι», Αραπίτσης Ναούσης 9, Σταυρούπολη, τηλ. 2310 744580.

Η ομάδα «Ας μην μείνουμε στα λόγια» δρα μέσω του facebook και απαρτίζεται από 40 ενεργούς εθελοντές σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κρήτη και περίπου 4000 μέλη.

Διαβάστε επίσης:

Αν θέλετε να νιώσετε... ηλικιωμένοι, δείτε το βίντεο!