ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία: Μαχαίρωσε τη γυναίκα του και την άφησε να αργοπεθαίνει

Τραγωδία: Μαχαίρωσε τη γυναίκα του και την άφησε να αργοπεθαίνει

Ακόμα ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας - Ο σύζυγος κακοποίησε μέχρι θανάτου την γυναίκα του και την άφησε τραυματισμένη για πέντε ημέρες στο σπίτι αβοήθητη.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, το πρωί της Πρωτομαγιάς στην περιοχή της Κάντζας, στην οικία όπου συγκατοικούσαν το θύμα με τους συλληφθέντες, έλαβε χώρα επεισόδιο μεταξύ τους, κατά τη διάρκεια του οποίου προκλήθηκαν σωματικές βλάβες στο θύμα στην κοιλιακή χώρα και σε άλλα σημεία του σώματός του. Η 45χρονη αρχικά δε μετέβη σε νοσοκομείο, αλλά τη Δευτέρα το μεσημέρι διεκομίσθη σε κωματώδη κατάσταση και κατέληξε το ίδιο βράδυ.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση ο θάνατός της επήλθε από ρήξη σπλήνας. Κατά την εξέτασή τους, οι δράστες ομολόγησαν ότι και οι δύο είχαν χειροδικήσει σε βάρος της.

Το απόγευμα της Τετάρτης αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, συνέλαβαν τον 47χρονο σύζυγό της και τον 52χρονο Βούλγαρο σε βάρος των οποίων είχε εκδοθεί Εντάλματα Σύλληψης για θανατηφόρα σωματική βλάβη κατά συναυτουργία, σε βάρος της 45χρονης.

Ο 47χρονος δράστης είχε συλληφθεί στο παρελθόν για παράβαση του νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας σε βάρος της 45χρονης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Ανακριτή.

Διαβάστε επίσης:

Έδειραν 67χρονο με σκοπό να...