ΕΛΛΑΔΑ

«Χειροπέδες» σε φοιτητές που σκαρφάλωσαν σε πυλώνα στη γέφυρα Ρίο-Αντίρριο

«Χειροπέδες» σε φοιτητές που σκαρφάλωσαν σε πυλώνα στη γέφυρα Ρίο-Αντίρριο

Την κινητοποίηση της Αστυνομίας προκάλεσε σήμερα τα ξημερώματα, η είσοδος τεσσάρων φοιτητών του πανεπιστημίου Πατρών, σε προστατευμένο χώρο του πυλώνα Μ1 της γέφυρας Ρίου- Αντιρρίου, προκειμένου να τραβήξουν φωτογραφίες.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι φοιτητές μπήκαν στον χώρο του πυλώνα περίπου στη 1.00 τα ξημερώματα, αφού πρώτα υπερπήδησαν τα προστατευτικά κάγκελα της γέφυρας. Όμως, εντοπίστηκαν αμέσως από τις κάμερες ασφαλείας και οι υπεύθυνοι της γέφυρας ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Στο σημείο έφθασε έπειτα από λίγη ώρα περιπολικό του τμήματος Ναυπάκτου και οι αστυνομικοί άρχισαν να ψάχνουν για τους τέσσερις φοιτητές.

Όταν οι φοιτητές αντιλήφθηκαν την παρουσία των αστυνομικών, κρύφτηκαν μέσα στον πυλώνα της γέφυρας, ώστε να μην είναι εύκολος ο εντοπισμός τους. Τελικά, έπειτα από έρευνες που διήρκεσαν περίπου δύο ώρες, εντοπίστηκαν μέσα στον πυλώνα και συνελήφθησαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τέσσερις νεαροί που φοιτούν στο τμήμα Μηχανολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών, ισχυρίστηκαν μετά τη σύλληψή τους, ότι πήγαν στο συγκεκριμένο σημείο της γέφυρας, προκειμένου να τραβήξουν φωτογραφίες.

Σε βάρος των τεσσάρων φοιτητών σχηματίστηκε δικογραφία, μετά από μήνυση, για διατάραξη της οικιακής ειρήνης, και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.

Διαβάστε επίσης: Βίντεο και φωτογραφίες από την αστυνομική επιχείρηση στα Μέγαρα