ΕΛΛΑΔΑ

«Αγγίζουν» τους δολοφόνους του Μπάμπη Λαζαρίδη

«Αγγίζουν» τους δολοφόνους του Μπάμπη Λαζαρίδη
Ήρθαν από το εξωτερικό, εκτέλεσαν εν ψυχρώ τον Μπάμπη Λαζαρίδη, εισέπραξαν...

Ήρθαν από το εξωτερικό, εκτέλεσαν εν ψυχρώ τον Μπάμπη Λαζαρίδη, εισέπραξαν την αμοιβή και διέφυγαν πάλι εκτός συνόρων. Ο λόγος για τους δυο αλλοδαπούς εκτελεστές που φέρονται να είναι εκείνοι που πάτησαν τη σκανδάλη και τραυμάτισαν θανάσιμα τον επιχειρηματία Μπάμπη Λαζαρίδη.

Η επιτυχής εξάρθρωση τεσσάρων συμμοριών νονών της νύχτας έδωσε στους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση εκτέλεσης του επιχειρηματία περαιτέρω πληροφορίες τις οποίες και διαχειρίστηκαν κατάλληλα με αποτέλεσμα να φτάσουν στα ίχνη των δραστών.

Μάλιστα αναμένονται να εκδοθούν και εντάλματα σύλληψης εις βάρος των φυσικών αυτουργών της δολοφονίας, με εκείνους δηλαδή που είχαν ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Λαζαρίδη καθώς και για τους δυο εκτελεστές του συμβολαίου θανάτου.

Το βράδυ της 9ης Δεκεμβρίου 2008, οι δυο άντρες είχαν κρυφτεί στους θάμνους του διαζώματος της παραλιακής, ακριβώς απέναντι από το ξενοδοχείο όπου διέμενε ο επιχειρηματίας με τη σύντροφό του Αγγελική Ηλιάδη. Κατά την έξοδό τους, οι δράστες «γάζωσαν» κυριολεκτικά τον Λαζαρίδη και τραυμάτισαν ελαφρά την τραγουδίστρια. Έκτοτε η υπόθεση βρίσκονταν στο σκοτάδι για να ανοίξει τρία χρόνια μετά.