ΕΛΛΑΔΑ

Το Πανεπιστήμιο Αθηνών διαφωνεί με την απόφαση του Πανάρετου

Το Πανεπιστήμιο Αθηνών διαφωνεί με την απόφαση του Πανάρετου
Το «newscode.gr» ήταν πρώτο που έγραψε για τη σημερινή σύσκεψη των καθηγητών του τμήματος κοινωνικής θεολογίας...

Το «newscode.gr» ήταν πρώτο που έγραψε για τη σημερινή σύσκεψη των καθηγητών του τμήματος κοινωνικής θεολογίας και των εκπροσώπων των φοιτητών με τον πρύτανη του πανεπιστημίου Αθηνών κ. Πελεγρίνη.

Στη σύσκεψη συζήτησαν το φλέγον θέμα που αφορά το κλείσιμο του τμήματος κοινωνικής θεολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών .
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο το πανεπιστήμιο Αθηνών εκφράζει την έκπληξη του για την αιφνιδιαστική απόφαση του κ. πανάρετου. απορεί μάλιστα γιατί :
«Η απόφαση αυτή, που εκδίδεται παραμονές των Εισαγωγικών Εξετάσεων, είναι προφανές ότι δημιουργεί μεγάλη αναστάτωση στις οικογένειες και τους μαθητές, οι οποίοι ήδη έχουν προετοιμαστεί για να εισέλθουν στο Τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας.»

Ο κ. Πελεγρίνης εκθέτει ουσιαστικά τον κ. Πανάρετο όταν υποστηρίζει ότι :
«Η εκκρεμότητα, στην οποία το Υπουργείο έχει εγκλωβίσει το ΕΚΠΑ από τον παρελθόντα Νοέμβριο - οπότε, ύστερα από αίτημα του αρμόδιου Υφυπουργού, συνήλθε η Σύγκλητος και αποφάσισε ομόφωνα την συνέχιση της λειτουργίας του εν λόγω τμήματος - δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα στην εύρυθμη λειτουργία του Ιδρύματος».

Δηλαδή με λίγα λόγια ο Πρύτανης φαίνεται ενοχλημένος ότι ο κ. Πανάρετος δεν σεβάστηκε την απόφαση της Συγκλήτου ώστε να μην κλείσουν το συγκεκριμένο τμήμα .

Πηγή: newscode.gr