ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: Σύλληψη 17χρονου για ληστείες

Βόλος: Σύλληψη 17χρονου για ληστείες

Ένας ανήλικος συνελήφθη τελικά ώς ο δράστης τριών ληστειών, που έγιναν στον Βόλο την τελευταία εβδομάδα, σε βάρος άλλων νεαρών ατόμων.

Ο 17χρονος ημεδαπός συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, μετά τη ληστεία που διέπραξε σε βάρος 20χρονου, τον οποίο -με απειλές κατά της ζωής του- ανάγκασε να τού παραδώσει χρηματικό ποσόν 80 ευρώ και είδη ρουχισμού, που είχε τόσο πάνω του, όσο και στο σπίτι του. Στη συνέχεια, επιβιβάστηκε σε αμαξοστοιχία, εντός της οποίας τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί.

Κατόπιν της αστυνομικής έρευνας που ακολούθησε, εξιχνιάστηκαν άλλες δύο ληστείες, που είχε διαπράξει ο ανήλικος την τελευταία εβδομάδα με πανομοιότυπο τρόπο. Η πρώτη ήταν σε βάρος 20χρονου ημεδαπού, τον οποίο ανάγκασε να τού παραδώσει ένα κινητό τηλέφωνο και μικρό χρηματικό ποσόν και η δεύτερη σε βάρος 15χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Αλβανίας, από τον οποίο επίσης απέσπασε χρήματα.

Ο 17χρονος, που έχει απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές και στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Διαβάστε επίσης:

Διακινούσαν ναρκωτικά μέσα στο ΑΠΘ-Δύο συλλήψεις